Eu sunt si acum, dar vad ca nu ma vrea nimeni....
Printable View
Eu sunt si acum, dar vad ca nu ma vrea nimeni....
ei , cum asa ... intru eu acum . M-am jucat un level la LBP . Vin VIn
Super funny ieri seara ! Mai vreau ! :)) Raoul , Takedown ! :)
momentan joc in single player...sa castig cateva masini...sa ma obisnuiesc cu harta...e superb jocul
o mica intrebare...lucru care momentan ma deranjeaza...se poate cand incep o cursa din punctul x in punctul y sa vad pe hartatraseul urmat...ingrosat sau nu...sau ma rog..un indiciu pe unde sa o iau...?am pierdut cateva curse ca desi eram primul la o intersectie am luat de-am boueal prin alta parte...si m-am invartit ceva
Pai vezi ca traseul ti-l indica masina , cu semnalizatoarele :) si mai vezi si sus acolo , unde iti arata pe ce strada esti , si cand ajungi la o intersectie ce strazi intalnesti , iti blink-aie strada pe care trebuie sa o iei . Daca nu iti blink-aie nimic , inseamna ca esti pe strada buna . Oricum , ti-am zis , si masina iti semnalizeaza pe unde trebuie sa o iei . Have fun !!! Te asteptam si online , nu conteaza ce masina ai , fun-ul e tot fun !
No problem ! Te asteptam si pe tine in micutul nostru club de raceri :) CG-BP Team all the way :D
TAKDOWN:wall:... din 5 in 5 minute...jucam si azi?
clar :)) drati71 s-o baga ? Taticul nostru in materie de Burnout :) . Ti-ai incarcat casca ? E mult mai fun cand ne si auzim . Continuam challenge-urile si intre , in pauze , ne razboim .
;)Cred ca voi intra si eu, dar mai pe seara.
Cosmine :)) ne-ai terminat, ce masina este aia, blindata :)) ?
Ma poate anunta si pe mine cineva cand mai jucati?va rog:)
Sigur ca da, in principiu jucam maine pe la ora 6...azi am fost doar 4 dar se pare ca ne inmultim :)).
maine la 6 este foarte ok..astept un PM,ceva..:D
Eventual o invitatie prin posta Walkman ! ... Pana mea , ne ai in lista , doar vezi ce jucam ... Anyway , drati e scary rau :))) Iar ClaudiuZ e crima rau cu takedown-urile :)) Cea mai fun seara de pana acum !
Tabere cobeligerante:))
in seara asta pe la un 8 va gasesc? :x ca pan-acum nu prea am avut cum sa intru...
Cine mai vrea poate sa intre , suntem deja 5 online acum !!! Revenim cu poze :)
Dupa cum am spus , revenim cu poze :)
Very funny Burnout Session . Keep them coming .
Cred ca e bine la 8...