la ce ora? eu pana la 6 jumate pot doar :(
Printable View
la ce ora? eu pana la 6 jumate pot doar :(
e ok :D
M-am apucat si eu recent de jocul asta, mi-a imprumutat Reikkoo jocul lui dar e in franceza si nu inteleg mare lucru din meniu si din ce zice tipa aia!
Intrebarea mea este: Ultimate box-ul contine si masinile de la la dlc? din cate am citit eu nu are mare lucru in plus fata de versiunea normala!
ba are
party , cops . toate add-onurile din cate stiu eu .
Nu are masinile din DLC-uri , are doar un pack cu motoare.
Raul , in sf , ai revenit :)
Ce faci ? Jucam 2night o cursa ceva ? Hai ca si Calin a ajuns la nivelul nostru ... si s-au inscris mai multi . Drati , n-a intrat , ClaudiuZ a intrat ieri :)
am primit si eu jocu. in sf
Azi nu joc fiindca am banchet dar de maine reintru in circuit :))
---------- Post added at 11:19 AM ---------- Previous post was at 11:12 AM ----------
A da, cei noi, bagati-ma in lista voastra de PSN :D (Contul de US)
Pai hai mai nene , ca deja am avansat fata de tine , ramai in urma taica :) Calin , Claudiu , shazam_ro , Solozaur .. care va mai bagati azi ? Walky ??
---------- Post added at 12:23 PM ---------- Previous post was at 11:35 AM ----------
Rectific , Renegade124 in loc de Calin :))
Pregatiti-va sufleteste, de maine suntem pe val :)).
eu as intra dar am o problema tampita cu internetul...la PC merge dar la PS3 nu..sorry guys..sper sa rezolv curand si sa ma alatur voua..imediat iau clasa A:D
---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 04:16 PM ----------
La acest trofeu ce trebuie sa fac..l-am facut pe cel cu time road rules dar sow time:-??
*Awarded for beating any of the original Showtime Road Rule scores*
salut! a luat cineva surf island si il da la schimb? ofer burn zombie burn, super street fighter 2 turbo hd remix, crash commando si sf4 shoryuken costume add on
L-a cumparat Ovidiu (Studentul), de la el se pare ca il voi lua si eu :D.
studentule mai slot de download pe account? poti da la max la 5 useri(incluzandu-te pe tine), si o data ce shareuesti ceva cu un user e ca si cum ai shareui tot account tot aia e.
stdentule ..suna cam nesimtire..dar imi permiti sa iau de la tine si acest pack?
mersi :d raman dator
Heeey, add me pe PSN, poate ma reapuc si eu de Burnout Paradise...de ceva timp acumuleaza praf langa PS3. :drive:
EEEEEE...bine ai revenit soferule...
@aallex - Sorry , nu mai am sloturi libere .
@Hyp - Take it man , doar sa schimb parola ca sa il ia si Walkman :)
da..imi apare ca parola e gresita...