Daca mai jucam in noaptea asta ajutati-ma sa iau si eu 2 trofee: 8 Players meet in the Wildcats' Baseball Stadium, Be on the Blue team for Online Road Rage.
Printable View
Daca mai jucam in noaptea asta ajutati-ma sa iau si eu 2 trofee: 8 Players meet in the Wildcats' Baseball Stadium, Be on the Blue team for Online Road Rage.
pff de la 1 noaptea ma primiti? :D
Dragul meu prieten George, sa sti ca tu mereu esti bine venit la orice ora din zi cat si din noapte.
Care se anunta pentru aceasta seara minunata ? Ca sa stiu daca stau treaz . Mana sus !
Eu unul nu fiindca am luat MGS4 imprumut si trebuie sa il jooooc
Eu ma bag. Daca se face ceva trimite-ti un mesaj pe PS3 sau aici.
Dupa multe incercari, multumita lui Muthu Raoul am si eu Burnout Paradise! Yeah baby! :D
Daca aveti chef de online racing ma gasiti pe psn: rockybt18 , sa stiu si eu sa pun hands-u la incarcat. ;)
See ya in game si inca odata mii de multumiri Raoul si Walkman. Raman dator ;)
LE: Azi sunt online all day, vreau sa ma apuc de single player sa deblochez cateva masini.
ati jucat aseara trupa?
Nu prea . Doar eu cu cristi-dinu un pic . Restul au fost cu o alta orientare sexuala decat normala :)))
Am jucat eu cu Studentul 15 min. Am facut proba la camera... si ne-am busit de 2 - 30 de ori dupa care el a iesit (in 2 nu e asa amuzant).
lasati mesaj cand va strangeti. o ora ceva, vin si eu :)
Daca as lasa mesaj la toata lumea care-mi cere asta , pai nu m-as mai juca deloc . Printisorilor , vreti sa jucati , uitati-va pe forum sau in lista de prieteni de pe PSN si vedeti daca jucam .
M-am uitat, adica tot ma uit de dimineata incoace si nimic, poate mai dupa amiaza asa intram la o partida de online :D vreau sa ma fac putin de ras :))
Aseara am fost asa suparat dupa meciul de Killzone 2, incat n-am mai avut chef de nimic. In seara asta dupa tenis, in jur de 0:00, intru si eu.
ok.
momentan am ramas fara cablu hdmi :)) deci nu pot sa joc...vreo 2-3 zile pana imi iau altul
sper ca in weekend sa ne infingem
ps: studentule ma amuzi tare cand te aud cu "hyphyp vin dupa tine sau "vai...ce te-am ratat frate" :)) ca daca nu pot vb nu e vai..de auzit tot te aud cum razi in spatele meu :lol:
:)))) asa e , mi se pare super fun online
Care se baga in seara asta ?
la 12, dupa ce termin 4-1 in Demon's Souls I'M IN BITCHZ >:)