nu sunt fanboy daca am ceva pus la semnatura, asa pot zice si io acelasi lucru despre tine, prostie mare din partea ta daca te bazezi pe lucruri asa infirme + k daca eram fanboy nu imi bateam capu sa pun aici filmuletul si evitam toate conversatiile direct :|
Si sunt de acord cu tn ca mai bine ii ia ceva timp sa il faca decat sa scoata jocuri rapid de tot ***u (NFS, care inca nu realizeaza k daca nu se intorc la stilul vechi nu reusesc nimic, iei refacand porcaria de shift), da' la 5 ani de dezvoltare puteau sa faca la toate 1000 de masini interioru (in o zi de munca, 8 ore, un modelator bun poate face minim 2-3 interioare de masini destul de detaliate si asta stiu k mai fac si io masini 3d cand am chef) chiar daca alea ~800 de masini sunt din gt4 (deci nu au avut decat f putin de muncit la ele) si cel putin la masinile japoneze 2-3 seturi de kituri tinand cont k o sa fie mult drifting in joc cum e si la forza si or sa vrea lumea sa isi personalizeze masinile e si la forza si de asta sunt sigur
In privinta graficii, daca te uiti atent la tot filmuletu or sa vezi k zic si ei ca la grafica nu e diferenta mare intre asta si forza (unde pe mine m'a cam dezamagit,grafica din timpul curselor ma cam enerveaza desi masinile in meniu/poze/replay arata excelent), desi ma asteptam sa fie mult mai buna tot din motivu de 5 ani de dezvoltare
oricum daca o sa am ocazia o sa il incerc k sunt foarte curios produsul final nu ce arata filmuletele de pe net