-
Oke so topul meu pentru PS2(ca nu mai atat am) ar fi:
1.Shin Megami Tensei Persona 3 Fes - absolut cel mai genial story-line si feel pe care l-am intalnit intr-un joc si este si un jrpg foarte reusit
2.Resident Evil 4
3.Seria Silent hill - si pe PC si pe PS2 e foarte frumos realizata (mai putin Origins...e foarte ciudat gameplayul si nu prea au adaugat nimic nou seriei)
-
Din putinele jocuri pe care le-am jucat nu pot sa fac un top 3 (PS1) asa ca singurul joc nominalizat est Oddworld: Abe`s Exodus+Abe`s Oddysse care mi s-a parut FENOMENAL 11/10
PS2:
1.Final Fantasy X
2.God of War 1+2
3.Seria Devil May Cry(In special 3)
-
dintre toate jocurile pe PS2 cel mai mult imi place Ace Combat IV Shattered Skies mia placut extrem de mult jocu asta mia , mancat noptile acum 3-4 ani :))) cand nu prea ma pricepeam la jocuri .
am mai terminat o gramada de jocuri pt PS2 , Naruto aproape toate seriile in afara de Ultimate Ninja 2 :D , nfs pro street , most wanted . dar cel mai mult mi-a palcut ACE COMBAT :D
-
PS1:
-Mortal kombat trilogy
-Mortal kombat mythologies
-Legacy of Kain
PS2:
-Mortal kombat: deadly alliance
-Mortal kombat: deception
-Mortal kombat: shaolin monks
-Mortal kombat: armageddon
-Prince of persia: 1,2,3
-God of War:1,2
-Legacy of kain: defiance
-Onimusha
-
PS2:
God of War 1 si 2 :x bestial
Mortal Kombat: Deadly Alliance
Burnout Dominator
m-am mai jucat multe multe, dar astea au fost lots of fun, si single si cu prietenii :)
-
PS2
1.seria Ratchet &clank
2.God of war1&2
3.Black
-
PS1:
Final Fantasy VIII
PS2:
1. Final Fanatsy X, X-2, XII
2. God of War 1, 2
3. Seria Star Wars
-
PS1
Tomb Raider
Gran Turismo 2
Fifa 98
PS2
God of War 1&2
GTA-urile cam toate de pe ps2(sunt fan inrait GTA)
-
PS1
Castlevania Siphony Of the Night - de la el m-am indragostit de toata seria pecare acuma o colectionez si o iubesc
Alundra - un super joc gen Zelda a Link To The Past(SNS) care m-a marcat
Resident Evil - descoperit doar acu 2 ani desi cand am stat ore intregi privind la preteni cum il joaca nu imi placea, whell.. i do now
King Of Fighters 98' - sute de ore nopti si zile de gamplay cu tovarasi, cel mai bun kof dupa mine
StreetFighter EX+Alpha 1 si 2 - idem ca la kof
PS2
Kingdome Hearts - nu l-am terminat nici pana acuma dar este superb(whill finish soon)
Castlevania Lament Of Inocence - superb si feeling si muzic si tot
Prince Of Persia - superb e tot ce pot sa zic, o poveste pecare pe jumatate o traiesi cu adevarat
Devil May Cry - cine stie stie
Onimusha - ceva gen Rez si la fel de marfa
God Of War - pi%#7*a
Castlevania Curse Of Darkness - fte frumos pt mine, desi nu este cotat chiar asa de bine
-
Gran Turismo 4(cea mai buna grafica pe PS2)
God of War
GTA San Andreas
Prince of Persia
Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3 (preferatul meu)
Medal of Honor toata seria
-
PS1
Metal Gear Solid Snake
Seria: Resident Evil
Seria: Crash
Cu toate am facut multe nopti albe :)
-
PS1(PSX)
Ghost in the shell
Klonoa Door to Phantomile
Dragon Valor
TeKKeN 3
Bomberman World
Defcon 5
CAPCOM VS SNK Pro
Circuit Breakers
Crash Team Racing (to be continued)
PS2
TeKKeN 4,5
CAPCOM VS SNK 2
Resident Evil 4
GOW 1,2
Champions Of Norrath
Champions Return To Arms (ambele RPG,hack&slash style)
-
PS1:
Resident Evil (toata seria)
Tekken
Dino Crisis 1 si 2
Parasite Eve 2 (care din pacate nu a mai continuat sa apara)...era facut de cei de la SquareEnix...superb joc si imi aduc aminte cu placere de el
PS2:
GOW 1 si 2
Gran Trusimo 3 si 4
Formula One 2005 si 2006
Champions Of Norrath
Champions Return To Arms
Baldur's Gate Dark Alliance II
Resident Evil 4
Onimusha 3 si 4
Devil May Cry (toata seria)
Castlevania
Maximo 1 si 2
-
-
PS1:Teken
PS2:God of war 1,2
God Hand
Bournout
-
pai la ps2 : 1.God of war 2
2.Black
3.Burnout
-
Atatea jocuri bune pe aceste doua console........cred ca si un top ten e prea mic pentru ele, in fine preferintele mele:
PS1: SLIENT HILL ,SOUL REAVER ,LEGACY OF KAIN ,MEDAL OF HONOR ,CRASH BANDICOOT ,ALONE IN THE DARK
PS2: GOD OF WAR , RESIDENT EVIL , PRINCE OF PERSIA , RESIDENT EVIL , SOULCALIBUR , RATCHET&CLANK , DEVIL MAY CRY............si multe altele
-
PlayStation2
1.Ico
2.Shadow of the Colossus
3.Resident Evil 4
nici unu joc nu m-a impresionat atat de tare precum Ico
PlayStation
1.Silent Hill
2.seria Resident Evil
3.seria Gran Turismo
-
poate sunt off topic dar apropo de god of war 2 cine imi spune si mie cum trec de misiunea in care am ajuns in orasele alea din nori si apoi pt a mentine un buton apasat pt a deschide poarta trebuie sa trag de un maner ce are sant in pamant. cand ajung cu el in dreptul butonului nu pot sa-l fac sa ramana apasat pe buton pt a tine usa deschisa. am fost destul de coerent?a inteles cineva ceva? ma poate ajuta cu un raspuns?
-
cauta in youtube numele nivelului si vei gasi,eu ma blocasem acolo cand trebuie sa duci cadavrul in minirauletul ala