Sa nu mai fie un thread mort PS1 si 2 asa ca am decis sa fac un thread cu un "Top 3 PS1 & PS2 Games" cu un mic review la fiecare joc de pe ambele console. Incep eu cu jocurile de cand eram "kinder" de pe platforma PS1.
1. In Cold Blood - 9.50/10 - e un "espionage puzzle game" actiunea jocului plasandu-se in viitorul apropiat cu puzzle-uri destul de grele unde trebuie sa gandesti fiecare miscare. Ca si grafica jocului arata foarte bine avand in vedere consola PS1. Dialoguri cat si story-line-ul e ok. Eu unul recomand acest joc celor care le plac astfel de jocuri.
2. Oddworld: Abe's Oddysee - 9/10 - la fel e un joc cu puzzle-uri. Arata de asemnea foarte bine. Iar caracterul din acest joc presupun ca toata lumea il cunoaste (din clipul Music Instructor- Get Freaky). Actiunea jocului la fel e plasata in viitor cu Abe's incercand sa isi salveze specia care e luata in sclavie. Jocul si acuma imi face placere sa il joc. Seria a continuat pe xbox
3. X-Men: Mutant Academy II - 8/10 - e un fighting game, care arata foarte bine, sunt toate personajele din seria X-Men (plus daca termini jocul cu toate caracterele ai personaje ascunse .....un ex. Spider-Man ) jocul arata foarte bine cu multe combo-uri fiecare caracter cu prorpriul lui stil de bataie si special abilities. E un joc reusit.
Cam astea sunt top 3 jocurile care mi-au palcut pe PS1 (ar mai fi dar ma rezum doar la un top 3)
Acuma la consola PS2. Sunt foarte multe titluri ff multa lume ar putea veni cu ideii si un mic review zic eu ca poate mai sunt gameri care inca se joaca pe consola asta si nu strica sa scrie o mica parere despre un anumit joc care i-a placut (nu gamespot pt ca stim ca unele sunt chiar reusite si au rating mic) parerea gamerilor romani.
Incep tot eu
1. Evident Prince Of Persia - toata seria - 9.50/10 - mi se pare un joc foarte reusit, din punctul meu de vedere e primul joc care a adus foarte multe elemente noi in lumea gameing-ului (un mic exemplu: cum omoara monstrii mari urcandu-se pe ei - element luat dupaia de catre GOW si alte jocuri). Story-line-ul e foarte reusit nu e repetitiv si toata seria se leaga inclusiv game-play-ul e extraordinar. Avand elemente de suspans, nervi, dragoste etc etc. Jocul asta are tot ce ii trebuie. Eu recomand cu cea mai mare palcere (pt mine va fi "za best game ever" )
2. Gow - 1 si 2 - 9/10- grafica foarte buna, gameplay foarte bun, si story-line reusit. Cred ca toata lumea stie acest joc deci nu prea cred ca mai are rost sa spun multe despre el. Asa ca trec mai departe (care vreti sa completati go ahead laudat-il )
3. Project Zero - toata seria - 9/10 - e un survival horror. Singura chestie care il diferentiaza de alte jocuri e faptul ca nu ai arme sau alte chestii in genul, nici monstri. Doar o simpla fata care se lupta contra fantomelor (foarteeee bine realizate si foarte scary) cu un simplu aparat de fotografiat. Are foarte multe puzzel-uri si cazuri de rezolvat e destul de greu. Acest joc il recomand noaptea si cu un volum destul de tare la televizor sau boxe incat sa poti simti jocul. Toata seria e impecabila ca si story-line si grafica.
Well cam astea sunt jocurile care mi-au placut cel mai mult pe aceste console. Astept si de la voi sa vedem parerile opiniile si top-urile voastre off all time PS1 & PS2 games.
Bookmarks