Pe PS2 exista meniul ca la PS3 ?Pe net cum pot intra?Niste poze se poate va rog?
Pe PS2 exista meniul ca la PS3 ?Pe net cum pot intra?Niste poze se poate va rog?
Nu,nu exista :| .
Se poate intra pe net,cu un cd special,dar e pierdere de vreme crede-ma.
Vrei net? Ai pc.
lentila de la un model 70004 se potriveste la un model 50004 da sau nu astept raspuns:D
Am si eu o intrebare legata de PS2. Am avut acum 6-7 ani PS2 Phat. Nu l-am tinut foarte mult. Apoi a aparut Slim. Vreau acum sa cumpar un PS2, cat mai nou si cat mai putin folosit. Lasand la o parte faptul ca Slimul e mai mic si mai economic, care e alegerea cea mai buna? Vreau o consola care sa nu imi zgarie discurile care sa fie mai fiabila si toate cele. Nu ma intereseaza sa o modez sau chestii de genul asta, vreau sa stiu doar care e alegerea cea mai buna. Multumesc!
SCPH 90004 (ultimul model aparut).
Salut.Un prieten avea PS2-ul modat prin card si a sters din greseala un fisier care zicea el ca se numea BOOT.INI sau ceva de genu.
Acum ii citeste doar CD-urile originale. Are programul McBOOT instalat dar a sters fisierul "esential"
Nu are CodeBreaker sau Swap Disk. Stie cineva daca se poate rezolva fara a trimite PS2 la modat? Nu are o situatie financiara prea buna.
Nu sunt cunoscator al PS2-ului.De o zi ma interesez.Multumesc.
Nu prea mai are ce sa faca decat sa trimita cardul din nou la modat.
Salut! Am facut rost recent de un Network Adapter pentru consola mea PS2 Phat. Am si un HDD ATA. Acum problema este urmatoarea: cum fac sa rulez jocurile de pe hard? COnsola mea este modata cu FMCB pe card. As fi foarte recunoscator daca cineva mi-ar putea explica (sau sa ma indrume spre un tutorial) prin care pot sa imi rezolv problema. Multumesc mult.
Pt a rula jocuri de pe un HDD intern (IDE - ATA), trebuie sa rulezi pe consola un program numit HD Loader (in cazul tau il copii pe MC si il rulezi de acolo), iar jocurile le instalezi pe HDD cu alt program numit WinHipp (pui HDD la un PC si cu WinHip instalezi jocurile pe HDD-ul consolei apoi pui inapoi HDD pe consola) .
sall am primit si un PS2 SCPH-77001 NTSC din SUA de la unchiumiu e buna pt ceva?? si vreau sa va mai intreb cum e cel mai bine sa-l modez software sau prin chip si daca incerc sa o fac eu software am vreun risc sa-l stric pt ca nu ma pricep doar prin tutoriale....am citit ca FreeMc Boot v1.8 Advanced Package este cel mai bun.....
salut ! Sunt nou pe forum si mandru ca ma aflu printre voi (virtual :)) ) , posed un ps2 fat 39004 pal care a obosit de tot blocul optic khs-400c care am inteles că ar fi compatibil cu hf-hd7 de la sanyo, aveti idee de unde pot cumpara asa ceva? Stiu ca o ultima solutie ar fi montarea unui network adapter de hdd cu un hdd ata, insa momentan ar fi prea costisitor. Multumesc
E foarte greu de gasit o lentila laser pt consola ta si sunt foarte scumpe (khs-400c - inlocuirea cu modelul hd7 nu e recomandata la modelul tau de consola - merge bine doar pe 50004). Mai bine te orientezi spre un Network Adapter (daca totusi vrei o lentila 400C da-mi un PM - e posibil sa-ti gasesc una).
daca o am modata cu modbo760 pot da boot de pe un stick si sa mai joc de pe sticK jocuri mai mici de 2 giga ? fara memory card ?
Nu prea poti. In primul rand trebuie sa poti rula pe consola un program ce sa citeasca jocurile de pe device-ul USB (daca consola citeste CD sau DVD poti rula pe lentila, daca e moarta lentila nu poti face nimic). Iar cu modbo sunt probleme de compatibilitate cu programele ce ruleaza jocuri pe USB (nu se pupa unul cu celalant). Daca ai rezolvat prima problema (cu lentila) poti incerca (in cel mai rau caz modezi din nou consola cu MC si ai rezolvat problema).
multumesc de raspuns haimi708. O sa cumpar un network adapter cu un hdd si un card cu mcboot instalat. :((
Stiu ca nu este topicul potrivit dar nu am mai vrut sa deschid alt topic pentru o intrebare simpla.Are cineva God of War 2 de vanzare ?
Cine stie cum trec la GOW 1,min 1 cand trebuie sa trag usa aia,nu merge apas pe R2 dar nu merge.PLS HELP !http://www.youtube.com/watch?v=-Kzln...eature=related
Păi,dacă observi el apasă pe buton �n continuu, ridica uşa,nu o deschide. Nu apăsa simplu pe buton. :)