Mersi, dar care e treaba cu Metal Gear Solid? N-am inteles niciodata jocul asta. Despre ce e vorba si ce trebuie sa faci?
Nu sunt un fan al seriei, insa am prieteni care mi l-au recomandat. Eu nu am jucat decat putin din metal gear solid 4 pe ps3 si e destul de greu.
De asemenea, iti recomand seria Ratchet and Clank :)
Seria Syphon Filter (1, 2, 3 pt. PS1, 4, 5, 6 pt. PS2), seriile James Bond, Tomb Raider, Prince of Persia, Devil May Cry, Medal of Honor, Call of Duty, Dead to Rights, Driver, LEGO... plus multe alte jocuri ca Black, Killzone, Batman Begins, TimeSplitters etc...
Timp sa ai de ele! ;)
Din ce jocuri mi-ati spus voi majoritatea le-am jucat dar mersi oricum. Voi avea ce face o luna.
salut am un playstation 2 slim scph-70004 i se aprinde ledul dar ecranul la tv e negru:-/ stie cineva ce problema ar avea?
Cam cat tine blocul optic la un PS2 90004? Am doua console, una e luata de noua amu 2 ani si una e modata luata de la SH (cred deoarece cand o deschid imi apare pe ecran MATRIX) daca e modata cum fac sa mearga jocurile pe ea (ce fel de DVD-uri am nevoie si ce program).
Am un PS2 SCPH 50004, nu mai merg DVD-urile, CD-urile merg, Am doar doua DVD-uri care merg, care e problema?
Un video interesant
http://youtu.be/7EWH7jjz6Io
^Mai degraba PS1 facts dar tot a fost un video interesant.
GOOD NEWS! :)
Wohoo!
Am si eu o mica problema.Am un PS2 Fat cu hard intern si ceva jocuri copiate pe el(bineinteles jocuri originale)In momentul cand joc Project Zero 3(si nu numai) la cutscene-uri sunetul ramane un urma si cateodata are un zgomot de fond ciudat daca tin consola in pozitie verticala.Daca sta orizontal totul e ok.Care sa fie explicatia?Mentionez ca nu afecteaza frame-urile ci doar sunetul.Ma gandesc ca ar fi de la faptul ca hdd-ul sta vertical dar as vrea o confirmare de la cineva care stie mai bine.Mersi
Da s-ar putea sa fie hdd-ul,insa spune-mi si mie ce iti aduce in plus daca o tii pe verticala ?
pai nimic,e vorba de spatiu doar.Nu cred ca daca as avea un stand special ar fi diferenta,nu?Ma gandeam ca fat-ul e destul de lat sa stea lejer in pozitie verticala....
Stie cineva de unde imi pot achizitiona jocuri pentru PS2 in format NTSC si nu PAL . Am un ps2 metalic, din SUA, iar aici, in RO, nu gasesc NTSC-uri. Putin ajutor va rog ? :D
De o curiozitate,i-ai schimbat sursa?NTSC-urile au soclul de power polarizat (vezi pe google NTSC power socket)si iti trebuie un step-down converter pentru el.
Pentru jocuri,cauta pe okazii.ro.Ai grija sa ai chip in PS2,deoarece jocurile din RO sunt PAL,iar consola ta este NTSC-U/C si fara chip nu-ti vor merge decat jocuri cu inscriptia NTSC-U/C intr-un dreptunghi alb.(se pot vedea sub logo-ul colorat cu PS,pe carcasa jocului)
Uite o imagine mai jos ca sa vezi care e dreptunghiul alb.La jocurile din RO,in loc de NTSC-U/C acolo va scrie PAL.
Sunt curios.oare a jucat cineva acest joc?
Pare promitator si exista si un patch in engleza
http://www.youtube.com/watch?v=4iiH0xlCXog
Decent, dar nu fenomenal. E facut dupa Berserk manga daca te pasioneaza.