Printable View
Cum ii jocu asta...
http://youtu.be/3y7BnevAnoI
Woooooooo! :x
We’re excited to reveal that two new weapons will be available on the test servers this week!
The first new weapon is the DP-28 which can be found all over the island of Erangel. The second one is the care package exclusive AUG A3.
Pe 7 decembrie o sa arate gameplay cu harta desert. Sunt foarte curios.
Salut. Firma care dezvoltă acest joc pentru Xbox One are un contract prin care acest produs este exclusiv pentru această platformă pentru un timp limitat, corect, nu?
Apoi, va fi ca alte jocuri Xbox, adică pe care să le cumperi digital pentru PC și apoi să-l poți juca și pe One? Așa cum este Forza Motorsport 7... Xbox Play Anywhere, la acest feature mă refer.
Salut, băieți! Am pățit ceva ciudat în joc. Săptămâna trecută, la toate detaliile HIGH, îmi mergea între 50-60 de fps. Ieri, am primit un bug și de atunci pe aceleași setări, jocul variază între 40-50 de fps, ajungând chiar uneori la 35-40 de fps.
Mie îmi meege mai fluid de câteva zile :).
Oricum, mai stai câteva ore. Azi se lansează V1.0 oficial și är trebui sa se rezolve din probleme.
Primul meu chicken dinner :D
Cat timp nu merge pe un MacBook pro de 13 nu ma interesează (2 săptămâni stau departe și de insula și de deșertul Mexican... ) :)...
Momentan nu pot decât sa ma uit pe Youtube și twitch la alții cum joaca :(
Mi l-am luat si eu azi. Am jucat vreo doua ore, e destul de OK, dar patesc in unele momente sa merg intr-o anumita directie, de exemplu inainte, si sa ma trezesc ca "ma teleportez" in spate cu cativa metri. Imi imaginez ca e doar unul din nenumaratele bug-uri.
O sa revin cu impresii mai tarziu, ma bucur ca mi l-am luat, e mai enjoyable decat mi-am imaginat.
Teleportul ala e specific unor servere și se întâmplă de obicei doar în primele 2-3 minute de joc.
Atât problema asta cât și randatul lumii 3d cu 10-15 fps (chiar dacă placa video reda cu 100) sunt aberații apărute după ce s-a dat drumul la Xbox one X pe servere.
Din ce am înțeles s-au făcut niște compromisuri care sa ajute consolele (căci jocul merge mizerabil pe one x comparativ cu un pc decent) dra au avut impact nedorit pe pc-uri.
O sa se rezolve.
Excelent. Daca vrea cineva sa joace cu un noob absolut, dati-mi add pe Steam. Acelasi nickname ca username-ul.
Eu te adaug dar de jucat doar în ianuarie (după 4 Ian mai precis). Acum sunt in deplasare și încerc să îmi tratez sevrajul sever cauzat de lipsa de PUBG :)...
Te-am acceptat. Nu e nicio problema, discutam. :) Vreau sa joc si cu cineva putin mai experimentat. Dintre prietenii mei, putini joaca PUBG. Pana una alta, I f.cking love it! Trebuia sa il iau cu ceva timp in urma...
Sarbatori fericite!
PC 1.0 Update #1: Steam Community :: Group Announcements :: PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS
Pentru ver 1.0 patch-ul asta arata mai mult a "major beta fix". Nah...