Playerunknown's battlegrounds
Nu conteaza sectiunea. Ideea e ca omu a cerut niste sfaturi legat de ce-si permite.
Ori nu joaca deloc, pt ca PC-ul nu duce. Ori sa ia consola.
Intr-o lume perfecta, cu totii avem super PC + toate consolele de top. Cum nu este cazul, intre nimic si “doar” 30 fps, eu aleg 30 fps.
Plus de asta, eu joc 3rd person si merge foarte bine asa.
Iar un PC care sa duca jocu asta la minim 60fps nu poti face cu ~900 lei.
Ah si combo-urile alea de miscare se fac destul de usor. Ai 2 manete pe gamepad. Unu pentru directie si unu pentru camera/tinta. Foloseste-le in acelasi timp...
Omule, nu spun ca nu ai dreptate. Dar tu vrei sa-mi spui mie ca intre a nu juca jocul deloc si a juca la 30fps cu controller ai alege prima varianta?
Oricum jocul a fost optimizat in draci in ultima vreme si deja arata si merge de 1000 de ori mai bine decat day one (pe 12 decembrie). Asa ca totul va merge doar spre mai bine.
Ca fapt divers, meniul functioneaza chiar daca e putin mai greoi. La fel cum am putut sa ma joc si Cities Skyline si cum ma chinui si cu mizeria de Sims 4. Daca vrei, poti/te acomodezi.
1000 lei o placa video. Nu cumva ai nevoie de placa de baza, RAM, procesor, cooler, sursa, hdd/ssd, tastatura si mouse? Nu pun la socoteala si carcasa, pt ca le poti insira in vreun sertar.
Colegu a zis ca are un PC vechi, crezi ca are placa de baza compatibila procesoarele astea mai noi/placile video?
Ma rog. Bafta la PC. eu ma bucur in continuare de joc pe X1X.
Si btw. Da. Se misca execrabil im lobby si in avion. Uneori chiar si la inceputul jocului. Asta e viata. Il vor optimiza la un mom dat. Jocul clar nu merita mai mult de 10-15€.