Parca era un zvon de o harta tot 5vs5 dar mult mai mare .Cica avea teleporter si era ceva cu lava ....
Eu unu sper sa fie adevarat :x
Printable View
Parca era un zvon de o harta tot 5vs5 dar mult mai mare .Cica avea teleporter si era ceva cu lava ....
Eu unu sper sa fie adevarat :x
Intra careva pe la 20:00?
Pe cand mi l-am cumparat pe Ryze am picat de 5 ori la rand cu oameni care nu aveau nici o legatura cu jocul. Mare pacat..:-(
Va merge League of Legends acum? Mie nu imi trece de login :(
Ai incercat sa bagi pcu in priza? ( joke ) ...l-au refacut pe jax..e superb..e OMG :x
Cred ca am zis de 14 mii de ori pe thread,in loc sa rezolve problemele de zi cu zi ( disconnect chat / login pe draci / unii nu pot cumpara rune de tier 3 ) ei scot eroi pe banda.
Yep cam asta fac.
Nici nau scoso bine pe Irelia si deja vor sa bage alt champ.Daca o tin tot asa o sa ramana fara playeri si apoi o sa se intrebe de ce ?
Stiti ce-i ciudat, eu nu m-am lovit pana acum de disconnecturi decat intr-o seara. Dupa ce facusera ei update, dar de a doua zi a mers ca si pana inainte, adica impecabil.
Ce erou sa-mi cumpar la 3150 IP?Sona sau Olaf?Tocmai ce mi l-am luat pe Mundo si pot sa zic ca e incredibil,rareori pierd cu el,doar atunci cand dau peste oameni in echipa mea care sunt complet retarzi,cum ar fi Vlad cu mana pots/mana regen,Garen cu Trinity Force,Tryndamere numai si numai cu Avarice blades,fara boots,fara nimic,6 avarice blades...etc. etc...
Eu as zice Olaf... maine seara jucam ? Poate ne strangem si facem 5v5 la practice (sa ma puneti in echipa mai buna ca eu sunt doar bonus! )
Eu n-am mai jucat de mult timp :( M-a captivat Thief 3-ul din nou :D Poate intru si eu maine seara. Pe la cat?
8-8.30 zic eu - se poate schimba ora daca sunt mai multi care vor mai tarziu/ devreme :)
Nu pot sa joc in seara asta,maine daca e ma bag si eu cu Olaf sau Mundo.
Nu mai pot juca la 20.00-20.30 diseara, ori mai devreme ori dupa ora 22.00.
Veigar powa' xD (658 ap)
pacat de w/l ratio xD
Singurul cu cap din echipa adversa era Sion care si-a facut Banshees Veil + Magic Resistance Boots(care micsoreaza si durata stunurilor etc.).C'mon,cum sa-ti faci berserk treads vs. veigar?!xD
Mai are cineva probleme cu fps-urile de la ultimul update? Inainte cu toate setarile la high aveam constant 60 fps, acum am maxim 30 :|.