Vezi ca uneori clientul ocupa mult din procesor. Da-i o prioritate scazuta din task manager, sau inchide-l de tot, daca merge.
Printable View
Vezi ca uneori clientul ocupa mult din procesor. Da-i o prioritate scazuta din task manager, sau inchide-l de tot, daca merge.
Am un laptop decent nu era vorba de asta. Vad ca au rezolvat cu un alt patch, all back to normal now. ^^
A jucat careva cu Trundle ? Ce parere aveti despre el ?
Mie mi se pare acceptabil, dar nu l-as cumpara. Daca nu e nici un tanc in echipa adversa ultimata lui e cam degeaba.
O porcarie de erou :) ....face pipi toti eroii pe el.Credeam ca trolii sunt mici nu cat tureta ..doesn't make sense.
LoL wallpapers Part 1
LoL Wallpapers Part 2
LoL Wallpapers Part 2.5
Gata s-a umplut paharul, e a nu stiu cata oara cand pierd din cauza ca am idioti in echipa. Cum ma sa ai lvl 30 si sa ai pe Tryndamere mana regen items ONLY, la Fiddlesticks critical chance items ONLY si alte porcarii asemanatoare.
Pam pam pam paaaaaaaaaaaaam
Ma, verbal harassement stiiu ca mai faci,dar sa stai afk sau sa iesi din joc intentionat nu te-am vazut facand deloc.
De injurat injur non stop si enumar toti sfintii la nabi,da nu am stat niciodata afk sau sa fac prostii in joc.
Pai eu zic sa o lasi mai moale ca cine stie cum iti suspenda astia contul.
Don't care :D sa ma baneze.
Seamana cu o naga.
Si nici nau scos bine un erou si deja o sa scoata altu in loc sa rezolve probleme jocului cu lag si disconnecturi :(
Poate ca ati vazut filmuletul sau nu.
http://www.youtube.com/watch?v=WPDtBsQsxV4
Eu abia daca mai joc cate un meci pe zi :( Nu neaparat din lipsa de timp, dar de cand ma joc mai putin, aproape mi-am dublat venitul lunar :D (Am mai mult timp pentru proiecte :D)
Finally level 30 ^_^.