Un laptop, doi leptopi? Sau laptop-uri?
Salut!
M-am hotarat de curand impreuna cu ai mei ca as cam avea nevoie de un PC nou... Insa avand in vedere ca m-am mai marit , si mai plec pe ici pe colo, ai mei au zis sa optez pentru un laptop.
Eu i-am aprobat , insa am decis ca eu voi fi cel care se va interesa de laptop... acum , daca ma puteti ajuta cu un sfat , spre ce laptop sa optez , v-as vi foarte recunascator.
Doresc sa cheltuiesc 2000 de RONi maxim... de aici insa , va las pe voi , pentru ca nu am cunostinte foarte dezvoltate despre laptop-uri deci nu stiu spre ce sa optez.
Va multumesc anticipat :*!
re: Un laptop, doi leptopi? Sau laptop-uri?
Quote:
Originally Posted by
MihneaWii
Ma interesa ceva ce il pot cumpara din magazin , adica ceva din MediaGalaxy sau Flanco... etc. Ca sa il poata vedea si ai mei , sa le mai explice cineva ce si cum...
Cineva mi-a zis sa ma uit dupa Samsung-uri cu Tegra 2/3 :-?? Ce ziceti?
A si sa nu uit sa spun ca vreau ceva mai longeviv, ca pe viitor sa mai pot schimba piese la el cu usurinta(ma refer in 4-5 ani ).
U know that Tegra are tablet chipsets?
Nu cred ca se folosesc si la lopeti.Recomandarea mea este un Vaio.Sunt foarte bune si au piese ok dpv calitativ si al performantei.
Sent from my E15i using Xparent ICS Tapatalk 2
Eu am un Sony Vaio si este foarte bun.La el am inlocuit Ramii si Hddul dar pentru ca vroiam mai mult.Aveam 2 GB si am pus 4 si Hdd de 160 si am pus 500.Acum lopata e la tata si eu am ramas cu PCurile.
Deocamdata eu cred ca Lenovo acela de la Monky este ok.