Problema ciudata la TV - random black screens!
Guys, deci m-a dat peste cap problema asta: pur si simplu, completelly random, am niste black screens, dar doar la TV-ul care e folosit ca monitor la PC. Dureaza 1-2s, si se poate intampla sa apara de 10x pe zi, sau de 100x. Initial am crezut ca este de vina cablul HDMI. L-am schimbat, desi cel initial era super tare (HDMI 2.1, Hama, 48Gbps, ecranat, aurit, blah-blah). Dupa care, am crezut ca e de la drivere sau placa video. Puse alte drivere, testata alta placa video (daca tot am facut upgrade de la RTX 3070 la RTX 4070 Ti), la fel. Sursa a fost si ea schimbata (de la un Corsair RM750i la un Corsair HX1200i). Deci nu a ramas decat TV-ul, ca fiind vinovatul. Well, zilele acestea am facut in sfarsit un upgrade si la TV. Era un Samsung 43RU7402 si am trecut la un Samsung 50QN90B. For a while, am crezut ca "That was it!". Nu a facut deloc acel black/blank screen... pana acum cateva ore. Timp in care deja am avut vreo 10. WTH?!?
Deja ma depaseste... ati mai patit/intalnit asa ceva?
Thanks in advance.
P.S. Sunt pe Windows 10 ca default OS, cu totul la zi. Also, if it helps... am inca un monitor de 30" (un Dell U3023E care e folosit in mod Portrait) ca secondary, si culmea... acela nu are parte de black screens atunci cand se intampla pe TV.