Dilema Plasma vs.LCD si Plasma Samsung vs.Panasonic
Salutare tuturor.
Ca tot se apropie sezonul rece si implicit voi sta mai mult la TV si filme, m-am hotarat sa reciclez Goldstarul si sa-mi iau o plasma sau LCD. Problema e ca distanta de vizionare e de 3m si dupa lungi studii pe net m-am lamurit ca-mi trebuie minim 42", drept urmare m-am apucat sa caut LCD/Plasme peste acea diagonala. Bugetul meu nu depaseste 4000lei si variantele la care m-am gandit sunt: LCD: LG46LH5000, plasma: Panasonic TX-P46S10 si Samsung PS50B530. De vreo saptamana tot citesc review-uri, comparatii, articole etc...Tinand cont ca eu ziua nu stau acasa ci numai seara si noaptea sunt hotarat 80% spre plasma.
Am citit pe acest forum ca tot s-a discutat de unele modele insa vin si eu cu o propunere (TX-P46S10 vs. PS50B530), exceptand diferenta de 4", care credeti ca s-ar merita mai mult?
Am citit ca samsungul ar avea culori mai vii, iar panasonicul are o usoara tenta de verde-maro, asta fiind dezamagirea mea principala.
Se stie ca Samsung a avut probleme la generatiile sub seria 5 iar seriile noi de la Panasonic ar fi best ever made. Cel mai mult la Samsung imi este frica de burn in... voi ce credeti ?
PS: MonkY am vazut ca tu esti expertul pe aici, daca ai timp da-mi si mie o parere. ms.