Cum stateam eu asa pe patul (rece) de spital, m-am apucat sa ma joc cu ce mai aveam prin buzunar... Ocazie cu care mi-am dat seama ca nu am postat aici despre "card sized tools"... mai exact despre acele multi-tools de marimea unui card (si Victorinox are unele dragute), pe care le poti purta cu tine oricand in portofel si te poate scapa din situatii stressante. In ordinea dupa tricou, avem asa:
1. Pocket Monkey - Unealta Card Multifunctionala
Quote:
Este perfect plat,contine 11 instrumente multi-scop intrunul singur, o carte mica de dimensiunea unui card de credit. Fabricat din 4 straturi dint otel tratat termic, este mai subtire decat doua carti de credit si se potriveste in orice portofel. Greutate: 29g. Culoare: Negru. Dimensiuni: 8.5 x 5.2cm. Material: 2CR13 Otel Inoxidabil. Functii: Desfacator de dop, Lama pentru funie, Desfacator de scrisori, Suport de blocare usa, Decojire Portocala, Dalta pentru lemn, Surubelnita, Suport telefon, Suport casti audio, Decojtor de banane, Chei hexagonale
1. No name 11 in 1 (decat daca se pune "Made in China" ca fiind numele): multitool de "supravietuire" 11 in 1
Quote:
Constructie rigida din otel inoxidabil
Are dimensiuni mai mici decat un card de credit, lucru care il face usor de transportat si depozitat. Detine deschizator de conserve, Lama de cutit, Surubelnita cap plat, Rigla de 4 cm, Deschizator de sticle, Cheie cu 4 pozitii (poate fi folosit si pentru tragerea cuielor), Cheie cu 2 pozitii, Panza de fierastrau (foarte bine ascutita), Indicarea directiei (trebuie folosit un metal magnetizat), Orificiu pentru cordelina sau prindere la curea sau ca breloc. Dimensiunea este 7 x 4,5 cm.
2. Wallet Ninja - Unealta Card Multifunctionala 18 in 1
Quote:
Este perfect plat,contine 18 instrumente multi-scop intrunul singur, o carte mica de dimensiunea unui card de credit. Fabricat din 4 straturi dint otel tratat termic, este mai subtire decat doua carti de credit si se potriveste in orice portofel. 1,5 mm grosime. Dimensiuni: 3,25" x 2.125" x 0,06 "(de marimea unui card de credit). Instrumente: Rigla, surubelnita, deschizator de sticle, 4 deschizator, Peeler, Surubelnita, cheie # 2, cheie # 6, cheie # 10, cheie # 12, cheie # 8, cheie # 4, Support telefon, Deschizator de cutii, Deschizator scrisori, surubelnita pentru ochelari, surubelnita 2