Depinde cum mor, dar cel mai probabil am sa ajung intr un sicriu.
Printable View
Depinde cum mor, dar cel mai probabil am sa ajung intr un sicriu.
si apoi?te faci zombie si transformi Resident Evil in realitate?
Daca ei spun ce spun, care este treaba ta? Nu poti sa te inalti daca nu le zici de calea cea dreapta? Fa-te preot pentru asta. Momentan esti la fel de muritor ca noi toti si, la fel ca noi toti, nu poti judeca cine unde ajunge. Asta judecand chiar dupa credinta proprie. Eu sunt crestin dar nu ma vezi wohoo haha veniti toti evreii incoace.. si toti arabii.. si va fac eu crestini. Eu imi vad de viata mea linistita si o traiesc cum pot.. Daca x este ateu sau doar cretin si nu stie diferenta dintre gluma buna si gluma proasta, nu este problema mea. Ma insulta, cumva, pe cat posibil incerc sa nu ma cobor la nivelul lui (mai sunt exceptii care ma scot din sarite..) si stau chill. Credinta personala este o decizie cu care nu neaparat te nasti dar ajungi, in timp, la ea. Daca ii zice Buddha, Allah, Dzeu, Katy Perry... nu sunt eu in masura sa judec. Ii accept pe toti, atei sau credinciosi.
Again, parerea personala despre rai/ iad este un domeniu care ar trebui sa fie intim, nu WOHOOO FORUMULEEE EU CRED IN POKEMONII DIN RAI MAAA! Nu o zic in nume de rau.. doar... sa pastram o intimitate unde e cazul. Sincer, daca x sau y crede in reincarnare si z crede in moarte eterna, nu ma ajuta pe mine (generic vorbind, mine) sa fiu un om mai bun, cel putin nu in momentul asta.
In concluzie... Chill si spam usor. Pentru discutii filozofice, in limitele bunului simt, exista topicuri dedicate.
Imi pare rau sa zic asta dar tocmai ai jignit preoti :(, deoarece...
O sa sune cam dur sau a jignire dar este adevarul: pana acuma tot ce ai zis da dovada de ipocrizie, cu alte cuvinte daca intradevar vrei sa fii un om credincios ori iti rectifici atitutidinea si modul acesta pueril de a gandi, sau daca nu, ar fii bine sa te obisnuiesti cu idea ca tot ce vei fi va fi o persoana ipocrita nu credincioasa (cu alte cuvinte un fariseu). De ce zic asta ?
Pentru ca o persoana cu adevarat credincioasa (inclusiv un preot) cand vede imaginea aceea primul lucru pe care lar face (sau ar trebui sa-l faca) ar fii o cruce in timp ce zice "Doamne iarta-i ca nu stiu ce fac" urmat de o rugaciune pentru cei care au comis "pacatul" nefacand nici un comentariu la adresa persoanelor si chiar nici la adresa imagini.
Desigur am sa ofer si argumente pentru afirmatia de mai sus:
Primul ar fii pildele lui Isus intr-una din ele zice ca Dumnezeu nu se forteaza in sufletul nimanui daca omul doreste sa-l accepte este bine daca nu asta este.
Nota: Cu alte cuvinte daca EL nu isi forteaza intrarea cum indraznesti sa o faci tu in numele Lui ?
Alta din lectile predate de el a fost ca oameni nu au voie sa se judece intre ei sau ai uitat de faimosul citat din biblie "Cine dintre voi este fara pacat, sa arunce cel dintai cu piatra in ea`." cand a salvato pe femeia aceea de la moarte prin pietruire.
Deasemenea el promova iertarea celor ce au gresit si chiar ca ar trebui spusa o rugaciune pentru salvarea celor ce au gresit.
Cu alte cuvinte eu in locul tau as face o analiza asupra propriei persoane, inainte sa sar cu predici in sus si jos la alti.
Si eu cred in multe lucruri: in Rai, in Iad, in Mos Craciun, in Iepurasul de Paste, in Scufita Rosie, in Religie, in Politica & Guvern, in vaccinul impotriva gripei porcine, s.a.m.d. Este decizia mea sa cred in ceea ce vreau. Aseara am avut o discutie foarte intresanta cu prietenul meu imaginar Attachment 39179 despre viitorul meu si a fost minunat.
^l.o.l. se vede ca nam jucat jocu lol thanks for the heads up ^^
Frate X( de la un c@#@t de poza sa ajuns la ganduri pasnice precum "o sa putreziti in iad >:)" citat din octav 31:10, mai nene, eu te inteleg ca, in subconstientul tau, crezi ca daca nu suntem toti ca tine si daca nu mergem la biserica regulat suntem niste nimicuri care o sa ajungem in iad... nu sunt ateu, atata tot ca gust o gluma seaca dar buna... hai sa trecem peste toate si sa incercam sa ne revenim...
SPAM SPAM SPAM
Ce am invatat noi azi.....daca esti rocker esti satanist ( mario ) si daca pui o poza cu zombie la cina cea de taina ajungi direct in iad ( octav ) ....numai eu am trista impresie ca ei inca mai cred in mos craciun si iepurasu de pasti?
http://www.youtube.com/watch?v=94MFVwPetX8
Niciodata sa nu mai asemuiti tiganii cu ciorile . Le jigniti !
Ateii(daca se pot numi asea si nu copii derutati care inca n-au ajuns sa-si poata forma o opinie propie)nu o sa ajunga nimeni in iad sau in rai ,iti poti transforma viata intr-un iad sau un rai singur.Ma refer daca te apuci de droguri bautura bla bla bla normal ca o sa iti faci viata un iad in caz contrat,daca esti cuminte la locul tau serios de treaba etc. o sa ai o viata f. frumoasa.In opinia mea nu exista Dumnezeu ala cum e in Biblie adica un mosulet cu barba sura care daca nu ii asculti cele 10 porunci te omoara te pune in iad sa stam acolo o vesnicie chinuiti si batuti dar,el tot ne iubeste,nu el este in fiecare din noi daca ii ascultam porunci vom avea o viata frumoasa si vom muri frumos linistiti nu de supra doza cu o familie langa noi etc.Sper ca ati inteles ce vreau sa spun.PEACE:)) n-a ca am folosit engleza.
---------- Post added 08-11-2009 at 08:32 PM ----------
Si app. iepurasu si mosu sunt cam tot aceleasi chestii cu Dumnezeu ei sunt in sufletu nostru,atat.
:(( ma emotionat ce ai zisQuote:
Si app. iepurasu si mosu sunt cam tot aceleasi chestii cu Dumnezeu ei sunt in sufletu nostru,atat.
Sa sti ca pentru o vreme buna chiar credeam ca ai iesit din benzi desenate...