Viva Pinata? Serios? dintre toate exclusivitatile Xbox 360 tu ai ales Viva Pinata?
Printable View
Viva Pinata? Serios? dintre toate exclusivitatile Xbox 360 tu ai ales Viva Pinata?
Doar atat: :))
erm...de ce e ninja gaiden la 360 exclusivitati...puteam sa jur ca l-am jucat pe ps3...sau am xbox? duuude you make me dizzy.
puteai si tu sa pui forza motorsport , splinter cell conviction l4d2 ..fable...da pui viva pinata si ninja gaiden :))
Ninja Gaiden e pe 360. Ninja Gaiden Σ e pe PS3.
tu ai jucat Ninja Gaiden Sigma care e exclusiv PS3. Sigur, e acelasi joc doar ca imbunatatit, dar se considera "exclusivitate" :)
De unde i-au si eu un jocuri de psp go?Nu gasesc undeva.
Am pus Viva Pinata pentru ca jocuri de X360 cu note mari si exclusive nu prea sunt si pentru ca vroiam ceva care sa stea unde sta si Little Big Planet pentru ca amandoua nu prea au violenta.
Jocuri sport n-am pus !
Dar oricum pe PS3 sunt o gramada de exlusivitati super dar pe Xbox aproape nimic.
http://www.SiteVacuum.com/publisher/...IconShadow.gifhttp://www.SiteVacuum.com/publisher/...IconShadow.gif
Serios? Dar Gears of War, Halo, Mass Effect, Left 4 Dead, Splinter Cell Conviction, Forza Motorsport ce sunt?
Nu are rost sa te contrazici cu el, nu faci nimic altceva decat sa hranesti un troll..asa un pic mai ''special''.
Faza cea mai tare e ca el isi tot cumpara consola de prin vara insa pana atunci se joaca de-a "datul cu parerea".
Trophy unlocked - Troll fed.
Cum doamne iarta-ma sa zici ca nu sunt exclusivitati bune pe xbox....sunt o gramada care te lasa cu balutse la coltu gurii,si am ps3 nu xbox.
@ Mario - nu mai incerca sa pui cratima aia ca mai mult intri in penibil cand vrei sa dai impresia ca stii sa scrii.
Daca exclusivitatile de pe xbox te lasa cu balute la gura, inseamna ca la cele de la ps3 faci inundatie!
Stai asa, paunstefan nu are consola? Dar face topuri pentru exclusivitati. Interesant...
Ce vrei...omu analizeaza bine inainte sa cumpere :))
Dar voi cum faceati ma la 12 ani? lailor cale esteti! V-a mai lua-ti si de copilu ala care nu stie limba lu romana...
Mai, uite...la asta nu m-am gandit. Hai sa facem ceva...punem toti mana de la mana si ii luam un plus ori o masina si asa poate o sa ne accepte umilele noastre scuze.
Eu mi-am luat PS3 numai pentru Killzone 2 ca am vazut pe youtube filmulete din gameplay la 60fps care se intampla numai la replay si cand am luat jocu si am vazut in ce hal se misca dupa 2 nivele l-am vandut.Foarte parsiva atitudinea celor de la Sony...