Incearca ultima versiune de Windows 7 Loader
Printable View
Incearca ultima versiune de Windows 7 Loader
poate vedem in curand inca un thread "I am back": http://www.consolegames.ro/forum/f15...tml#post229028
se incing copiii:|
ce tare arata noul site IGN , de azi am devenit membru =D>
Azi a fost ziua in care am facut cumparaturi :D
Pff... de la ora 12 am stat numai cu portofelul in magazine si am cumparat felurite cadouri pentru diverse persoane :D La finalul zilei (de la 5) am dat o tura prin militari, pe la Fashion House sa imi cumpar si mie... si am luat, nene. Au niste preturi de am ramas :O . Am luat niste conversi de piele (nu tampeniile alea de panza) cu 90 lei si am primit si reducere dupa :| In magazinul de pe mosilor, o pereche infecta de panza costa ~ 200 ron. SEC!
Snoopz e avocatul lui istrategie L-)
avocatul diavolului:))
pacat ca a pierdut unirea, dar asa e romanul ne inecam ca tiganul la mal. macar s-au calificat in cupa uefa (sau cum se cheama mai nou).
trickz unde se afla mai exact Fashion House in Militari? Mersi anticipat.
La intrarea pe autostrada A1 , pe stanga . Mai e acolo Hornbach , Kika , si TehnoMarket .
Nu mi se pare deloc corect sa ne dea la scoala sa facem proiecte in PowerPoint.Daca nu facem acel proiect din start a zis ca ne da 2.Sa vad ce fata face maine cand ii zic ca nu am posibilitati sa mi-l cumpar si ca refuz sa il piratez.