what the hell ?:)) chiar ii pagina de wikipedia care nu a fost verificata sau ii numa fake ?:))) in orice caz ii nostima :))
Printable View
Aici e tot ce a modificat: User contributions for 64.180.77.191 - Wikipedia, the free encyclopedia
Quote:
(NINTENDO helping to hide "long range" mind reader technology, and murder and torture of children, with satalite sound weapons, that get used for ADVERTISING.)
lolQuote:
(Activision aiding/hiding TERRORISM and SIGNALS War on CHILDREN with NATAL)
neatza toata lumea (:| . Aseara am stat pana la 2 sa ma uit pe discovery la Ultimate Survival . In mod normal m-as fi culcat ca eram foarte obosit , da episodu de aseara era despre Transylvania \:D/ . DEci a fost si Bear Grylls in Romanica unde s-a distrat de minune : a mancat niste melci (cruzi bine-nteles) , resturi nedigerate de urs , era sa pice de pe o stanca . O da , nice Romanian wild life fun :>
Am vazut episodul de 3 ori .:D
Eu am stat sa ma uit la Known Universe !
spam spam spam troll buhahha mi-e lene sa scriu ceva logic am mintit muhahaha mi-e foame BAAAAAA pizza taim nao!
una pizza di napoli servita la dl trickzzzzzzzzzz
va merge psn ul?:|
Catelul violeaza gaina
ooh, doamne !!
Am wireless la mama dracu' in Busteni, de ce nu mi-am luat eu PS3 sau un laptop macar nu stiu lol
ta-dam! =D> - io-ș seful lor! @-)lol
Fac ei 157.xxx de milioane de puncte. NA! 163.xxx de milioane - you japanese freaks :naughty::O)
Master of Mushihime-sama ****ri 1.5 ^:)^
eu nu inteleg la jocul asta cum te feresti de bilele alea mov care practic umplu tot ecranul
...așa-s toate jocurile astea maniace :circles:
Practic există o versiune a jocului (cea din titlu) care trebuie �nvățată - �nveți bullets pattern-ul(și le eviți cu ușurință). Apoi treci la celelalte versiuni și moduri care variază de fiecare dată.De exemplu: Mushihime-sama ****ri 1.5 (虫姫さまふたり) are
Ver 1.5
Arrange
- Arcade (original)
- X360 (version)
Black Label (DLC)
- Arrange (2 �n 1) - aici defapt controlezi ambele personaje de la un singur controller (nu trebuie să joci de la două :p) - Opțiunea 2P este special blocată.
- Novice (de ce-i zice așa...habar n-am că e destul de grea)
Ver 1.0.1 (asta din păcate e imposibil de jucat) - deoarece...au fost tipărite doar c�teva cartonașe cu cod. Ea există pe disc...dar e blocată (ce mă disperă pe mine fazele astea).
- Black Label Arcade (versiunea �mbunătățită)
- Black Label X360 (puțin schimbat pattern-ul)
S-a v�ndut zilele trecute un cod cu 25$ dar am aflat prea t�rziu...:(
No și așa cum fiecare mod are c�te-o versiune...așa și evrsiunea are cate-o dificultate:
...fiecare din astea are sistem de punctaj diferit (�n funcție de ce vrei să faci).
- Original
- Maniac
- Ultra
- God
Mai există un mod de joc (Death Label) dar din păcate Mushihime-sama ****ri 1.5 (虫姫さまふたり) nu-l are �ncorporat.
Death Label este Boss Rush :) (�nainte de a �ncepe fiecare rundă...ai totul la maxim...și deja aici intră �n joc timpul).
Cam ăsta e sistemul la jocurile astea, pe scurt.
Și acuma (l-am postat �n urmă cu două pagini) o mică demonstrație (am dato-n bară p�nă la urmă c-am murit aiurea). Am jucat pe SD ca să pot �nregistra și-mi fugeau ochii aiurea pe ecran că se vedea...spălăcit...și nuami mă chinueam.
Ăsta e...Arrange (2 �n 1) - ce-am zis mai sus - controlezi ambele personaje de la un singur controller. E modul meu preferat.
http://www.youtube.com/watch?v=dsssMGkLvVI&fmt=22
Apoi ăsta e un Death Label la jocul DoDonPachi Dai Ou Jou
http://www.youtube.com/watch?v=VJgquxIuPps
Și ăsta e un novice gameplay la jocul Espgaluda II [Black Label]
http://www.youtube.com/watch?v=gU-yOA1kkN0&fmt=22
Vizionare plăcută :p
*p.s.
De s-ar vedea vedea așa c-an ultimul clip c�nd mă joc pentru �nregistrare...altă viață! Plus ochii sunt mai relaxați nu chinuiți :( - dar de unde echipament HD de �nregistrare :|...
i mortal jack :)) " i'm gonna have to burn my other 50-50 . let's do it " :))) pure genius
Gaming addict kills mother then plays Counter-Strike - Multiformat - AllAboutTheGames.co.uk - Stabbed her 17 times
...poftim? @-)
Am prins din �nt�mplare o discuție pe mIRC de pe canalul #shmups (cea mai mare comunitate de jocuri maniac shooters :evil:...ever).
E destul de nouă știrea...
http://www.adevarul.ro/actualitate/e...190181552.html
Cum s-a intamplat si atuncea cu filmul Avatar.Eu sunt sigur ca mama lui se comporta urat cu el si isi batea joc de el si de jocul lui.Astia nu inteleg ca e vorba de educatie?Sa-i fi aratat putina afectiune,si citez:"Dar �mi amintesc de faptul că discutam despre absenţe cu părinţii săi, care erau şi ei ocupaţi cu serviciul, iar băiatul nu reacţiona deloc la �ngrijorările noastre." pai normal ca parintii,eu cred,ca veneau acasa si nici macar nu-l bagau in seama ,ba mai mult credca si radeau de el.