Ca sa aiba cui sa trimita mass-uri ca sa castige 50 de dolari ....
Printable View
Ca sa aiba cui sa trimita mass-uri ca sa castige 50 de dolari ....
A facut cineva vaccinul AH1N1 la scoala?Este necesara o hartie semnata de parinti pentru a face vaccinul?
Vrei sa faci vaccin ? Daca da , il poti face la doctor nu la scoala .
Si am inteles ca sub 14 ani nu se face .
Oricum , nu e obligatoriu , daca vrei faci , daca nu , nu !
Cred ca trebuie ceva de la parinti daca ai sub 18 ani .
Stii vorba aia: "nu fa pe prostul, ca ramai asa".
Daca tu consideri ca nu ai dat copy/paste la stirea aia, nu stiu sincer ce sa cred. Faptul ca ai schimbat 3 cuvinte in prima propozitie si restul le-ai copiat cuvant cu cuvant, nu inseamna ca ai facut tu o stire originala.
Cum, nu stiati? Eu am actiuni importante la Microsoft si Andrewqp si erik95 sunt impreuna actionari majoritari la Sony. istrategie a trebuit sa iasa din functia de Editor cand si-a vandut pachetul de actiuni la Sony, iar Bobby era CEO la vreo 20 de firme si pur si simplu nu mai avea timp. Ce sa-i faci? Trebuie studii superioare, master si doctorat si extrasul de cont inainte sa postezi o stir
Asta cu clanul 'Visinata' e buna.:gun: Noi aici glumin, ne certam, ne contrazicem, dar ca intre prieteni. De, am avut eu pana acum o stare mai razbunatoare. Nu zic ca mi-a trecut complet, dar ma simt mai bine acuma. :D Consol3 este din nou aparatorul pacii si k1du presupun ca nu mai poate de ras lol. Toti ati sarit la mine in cap. In proportie de 50% pe buna dreptate. Nu m-am suparat de nimic. Intr-un fel toti suntem niste spam-ari.
Pentru continuare, pareri, scuze si alea alea, va astept la urmatoarea intalnire cu o berica in mana.:evil:
Nasule, baga visinata sa ne impacam:))
L.E.: Baga si tu aici rangurile in clanul tau. Sunt si eu pe acolo,nu?;;)
O sa vin cu damigeanta.
PS-> Vii s-a intamplat vreodata sa pierdeti/furat ceva si sa va duceti la politie. Personal, mi s-a furat o camera foto d-slr si m-am dus la sectia 10. Am dat declaratie si am lasat si seria cu camera si o poza cu ea. Daca vi s-a intamplat cam in cat timp v-au recuperat obiectul respectiv. Dca stiti pe cineva care a patit, please share...:D
---------- Post added 10-01-2010 at 08:30 PM ----------
Inca mai recrutez membrii in clan. Pana acum sunt eu, Khan ca vice-presedinte si Dedee ca administrator. lol
Slabe sanse,mie mi-au furat telefonu in piata , cand am simtit ceva la buzunar m-am intors repede si am prins'o de gat pe cea in fapt ( era femeie ) si i-am zis sa imi dea inapoi telefonu si a inceput sa tipe alta ca nu ea la furat ci un barbat ( ca sa descopar mai incolo ca lucrau mana in mana ) ...m-am dus la politie si nici acum n-am telefonu ( au trecut 4 ani ) nu prea ii intereseaza pe ei un telefon / camera foto ....abia reusesc ei la jafuri mari dar mite aici.
The land of choice . Poti sa iti cumperi alta camera de pe acum .
Norocul lui e ca i-a fost furata in McDonalds si maine politia merge sa i-a inregistrarile video...
http://www.consolegames.ro/forum/f9-...tml#post252530 Nu vine sa cred ca alpachino asta are 16 ani si posteaza ca unul de 8.
Pai cred ca o sa imi iau alta. Imi pare extrem de rau, dadusem si ceva bani grei pe ea. :( Daca pana vineri nu o gasesc, cu toate ca nu prea cred, imi fac o rata.
Fratele tau?
@consol3: eu,eu!!Un ban pe vreo 5 ani...
@Dj_Andrei: Mie mi-a furat telefonul(N82) la scoala si noroc ca l-au vazut alti colegi si m-au chemat(omu` se credea bo$$ de bo$$ si suferea cu el) m-am dus la directoare, care l-a gasit pe politist, si-a chemat colegii si i-au surprins pe faptasii incercand sa-si vanda telefonul.Cand i-au luat au incercat sa ascunda tel. aruncandu-l in tufisuri, dar l-au gasit.I-au pus pe capota si la sectie cu ei(dosar penal etc).Daca nu ii vedeau colegii mei nu mai imi vedeam niciodata telefonul, pentru ca pt politisti nu e important un tel., aparat foto sau alte chestii "ieftine".
Un vot si aici :)
De ce sunt femelele atat de proaste ? (most of them) .