Iti dai seama totusi ca asta e un forum...public,ironic e ca postezi in nabadai aici dar totusi acuzi ca cei care posteaza aici sunt spammeri.Ironie we meet again,lasa oamenii sa se bucure de forum public si nu te mai lua in gura cu toti.
Printable View
1. Nu , nu ma cunosti intr-adevar .
2. Trickz sunt sigur ca da , tu .. ma abtin . Totusi , nu inteleg de ce il bagi pe Trickz aici .
3. Nu am o banca a mea .
4. Am aparut prin efectul de combinare a unuia dintre cei mai sprinteni spermatozoizi cu un ovul .
5. Nu ti-o iau in nume de rau . Acum nici tu sa nu mi-o iei in nume de rau .
Ce cearta lol ma duc sa iau o punga de popcorn.Sa nu continuati fara mine lol
Baieti pune-ti capat razboiul asta deosebit de stupid,ca vad ca vad ca se formeaza aliante pe aici:evil:Nu suntem pe vremea lu Stalin si Hitler...
Tineti minte: cel mai destept cedeaza=D>
Stai stai ... o zi nu intru pe threadul asta si ce pierd? Certuri .. cu trickz la mijloc :)) Ba nebunule...
Am aceelasi avatar de aproape 1 an jumate ... i`m proud :)
Un nou spammer :D...este in aria Bazar deci se iarta...
Cine s-a gasit sa vorbeasca de spammeri. :)) :))
poti sa faci spam pe propriul tau thread:nuts:?
http://www.youtube.com/watch?v=sMM0R19IisI
cat de tare poate sa fie coloana sonora la acest filmulet :x Charlie bit me !
Presedinte EA John Riticello spune ca nu va fi surprins daca se vor lansa doar 30 de jocuri in 2010 decat 40 planificate pentru acest an.„Un număr de 30 de titluri nu m-ar mira de loc”, a declarat Riccitiello la Reuters Media Summit.Şeful EA nu a fost acolo doar pentru a admite că �n această perioadă compania a scăzut, ci şi pentru a sublinia inportanţa distribuţiei digitale �n viitor.EA a făcut deja mai mulţi paşi �n această direcţie. Primele sale DLC-uri au fost criticate pentru că �ncurajau oamenii să cheltuiască bani pentru a trişa �n jocuri ca Need For Speed.
Si asta a fost ariticolul original: EA va face doar 30 de jocuri �n 2010 | REALITATEA .NET
Am luat ban din cauza asta ,cica am dat copy-paste.Voua vi se pare ca am dat copy-paste?
cu Andrei Visinata in prim-plan:))
Dupa ce ca posteaza in prostie nici nu are bani de xbox http://www.consolegames.ro/forum/f41...ro/#post252083 .
Lasa-ne ca ne-ai plictisit!
http://www.youtube.com/watch?v=Q3SWjtcmzoc
Am tinut sa fac acest topic dupa faptul ca am fost suspendat de pe PSN fara nici un email sau orice alta informatie privind acest aspect. Dupa aproape 5-6 mail-uri trimise catre SCEA, pentru ca, contul caruia s-a datorat "banul", era cel de US. Raspunsul pe care l-am primit nu era in nici un caz pe masura asteptarilor mele, cei de la Sony comunicandu-mi faptul ca au facut schimbari in ceea ce priveste sistemul de securitate al cardurilor de credit, iar una dintre schimbari este faptul ca adresa folosita la cont, trebuie sa fie similara cu cea de pe cardul de credit, iar daca nu va fi suspendat contul, va fi suspendat sistemul PS3 sau ambele.
Concluzie: daca doreati sa folositi un card de credit romanesc pe PSN US, nu o faceti. In primul email primit de la ei mi s-a comunicat faptul ca orice cont facut pe PSN US, trebuie sa aibe o adresa valida (mailing address, inclusiv zip, din US), iar faptul ca pentru a putea folosi cardul trebuie pusa adresa de romania, va rezulta cu suspendarea contului/PS3-ului.
Am luat de pe alt site ,nu vreau sa fac news ca vad ca lui Greyhound nu ii plac newsurile mele,ca-s plagiate:)).Domne am ajuns sa copiem newsuri parca-s presedinte Sony sa stiu ce si cum,credca dupa Grey aicea ar trebui sa fim toti patroni la anumite firme sa postam news.
Nu cred ca sony merge pe divizia "hai banam unu ca sa speriem restu" si nici nu cred ca baneaza un cont ca le aduce lor bani in buzunar, aia nici decum nu este o stire...ci mai degraba postul unui omulet nepriceput.
Chiar daca nu e locu' potrivit pentru o asemenea intrebare retorica....la ce doamne iarta-ma dati add pe PSN daca voi intrati din an in paste.