Multumesc,tot respectul!
Printable View
Apropo de un poll din alta sectiune: "Ai grija pe ce TV te joci !"
http://www.youtube.com/watch?v=WrrvkPo7TZ4&NR=1
Stiu faza,oricum rad de fiecare data cand o vad lol
Si eu il stiu:)Parca ar vrea sa il repare,lovindu-l cu palma.LOL
Mama!Mama!Zici ca e strans de gat!ROFL!!
Va anunt oficial ca userul trickz a revenit in afaceri, dupa o cura intensiva de Fervex, picaturi de nas, servetele pufoase si desigur, multa lene si stat degeaba. b-)
P.s. wish me luck, maine am simulare pentru proba anticipata de bac francofon :-<
GL, point ;;)
Welcome back, pinky! :>
Hei dot wellcome back >:D<
epic
testing, testing
2-10-2-10
Phew... :left: :right: :b: :x: :up: :down: :left: :lt: :up: :right: :down: :rt: :right: :a: :x: :p: :b: :right: :down: :up: :x2: :t: :p: :c: :left: :up: :rt: :lt: :down: . I think i'm done.
Din pacate, la R si L va trebui sa folositi chestii de genul :rt:1 sau :rt:T pentru ca e o pacat sa irosim atata spatiu pentru cate 6 butoane x 2 console. 12 smilies...
Intre timp am refacut si PSP si NDS sa fie in ton: :psp: :nds: :wii: :psx: :xbox:
Now i think i can go sleep...
@khan il printez si il i-au la chimie...lol
Neatza baieti!Care da un UP in locul meu la sectiunea "Bazar"?
Threadul se numeste : "Schimb Xbox 360 ELITE cu PS3".As da eu numai ca nu imi vad threadul,nu il mai gasesc.Si daca dau la search il gasesc,postez un mesaj si nu se duce in capul listei.
Multumesc.
intra pe profilul tau, la statistics ai optiunea find all started threads by ....
Bleszinsky, vezi daca nu citesti News-urile ? A fost creata o sectiune speciala de Schimburi pe Bazar (ca sa nu se mai incurce in Vanzari). Also, citeste si Regulamentul pentru ca vad ca dai cam des UP-urile (si da, s-a dus in capul "listei" dar nu in lista la care te uitai tu). Iar threadul tau e aici http://www.consolegames.ro/forum/f72...-elite-cu-ps3/
Huh,thanks a lot MonkY,de acum o sa le citesc in fiecare zi.
Multumesc inca o data!
Este cineva amabil sa ma ajute si pe mine sa iau ceva de pe live? Ca nu reusesc..;;) Cu chestia aia ca e blocata pe regiuni datimi un pm si va dau id-ul meu. Thx.