Azi e vineri lalalal... si ajung acasa la 8...:-L
Azi e cea mai grea zi din saptamana.
Printable View
Azi e vineri lalalal... si ajung acasa la 8...:-L
Azi e cea mai grea zi din saptamana.
Doamne, iară e de vis �n Cluj :x - sper să țină tot așa >:D<
(I love Winter dar...trebuie și timp mai moale)
Se pricepe cineva la recuperarea datelor dupa un HDD Ata bulit .. ?
cred ca sunt programe pe net pentru asa ceva
Christien: de obicei un hdd poate fi bulit in 2 moduri. Partea electronica (se poate schimba) si partea mecanica (cam dificil). Iti spun cum procedeaza firmele de recuperari de date:
1. Se incearca salvarea software (cum hdd-ul tau e "bulit", skip it)
2. Se incearca reparatia electronica (90% din cazuri este un chip care s-a supraincalzit)
3. Se cauta un hdd IDENTIC si se face o operatiune complicata (camera vida, etc)
Stiu ca erau cei de la Quartz care faceau astfel de operatiuni, insa au cam disparut de pe piata. Incearca la Flamingo Service...
Doar l-am scapat pe jos si acum nu il citeste nici ca primary nici slave , si scoate niste sunete ciudate. Vreau doar sa recuperez niste poze de pe el, restul nu ma intereseaza.
E mort. Si recuperarea de date costa destul de mult. Eu am pierdut asa save-urile cu Necromancer-ul meu de level 99 din Diablo 2 si fiind la frageda varsta de 15 ani, nu aveam 400 USD pentru recuperare date. :)
diablo 2 nu avea level cap?
ba da.. level 99 :)
@Khan... erai o legenda vie pe serverele Blizzard, ah? :> B-)
am si eu o intrebare , dar nu stiam unde s-o pun si am zis sa pun aici . Cum pot sa imi sterg din PM-uri deoarece la cat ma injurat HeatoN aseara ( pe mine si pe Khan din cate mi-a spus el , poate si pe Walkman) vreau sa sterg toate pm-urile de la el dar nu stiu cum . multumesc
Selectezi pm-urile respective si ai in josul pagini o optiune acolo selectezi delete si dai GO...
Dacă interesează pe cineva GDC 2009 Day 1,2,3,(?) să-mi spună, că am [strike]torrent[/strike].
Pot folosi o sursa de alimentare de PC cu un 360 ?
Hai Romania !!!
Abea astept, m-am inarmat cu seminte(sa nu ma faceti tigan)si cola,la 8:30 sa nu lasati decat TV-ul aprins.Hai Romania !!!
:rulez::punch: Knockout ii facem pe sarbi:punch::rulez:
ROMANIA
!!! dun dun dun dun dun !!!
Ne-au scos sarbii fotbalul din cap :wall: :rip:
:sniper:Jovanovici:gun: