S-a resetat leaderboard-ul. Acum e Mika pe primul loc.
Printable View
S-a resetat leaderboard-ul. Acum e Mika pe primul loc.
As vrea si io o invitatie pe filelist :(
Conturi gratuitee sa dat drumul al sign up pe
www.czteam.ro fostul czone
iara a luat ban eXist :))
cu toti banii pe care-i are eXist pacat ca nu-si poate cumpara caracter...
Pai si acolo se vede repede un jucator ce a cumparat un caracter muncit si nu are nici cea mai vaga idee ce poate sa faca charul respectiv :)...
Eh, uneori poti sa ai toti banii de pe lume, tot neam de traista (vorba bunicii mele) ramai :)
Hmm, nu stiu ce succes va avea la noi asa ceva... Cred ca va fi plin de fitzosi cu decapotabile:
Quote:
Stimat(a)Doamna/Domn,
Avem placerea de a va anunta ca Băneasa Shopping City deschide pe 1 iulieprimul cinematograf drive-in digital din Rom�nia. Bucureştenii pot viziona �n premieră Ice Age 3 la Băneasa Drive in Cinema, chiar �nainte de lansarea filmului la nivel internaţional.
Rom�nii se pot bucura vara aceasta de plăcerea de a viziona filme chiar din interiorul propriei maşini. Pe o suprafaţă de 25,000 de metri pătraţi, �ntre Băneasa Shopping City şi IKEA, se deschide Băneasa Drive In Cinema, primul cinematograf drive in digital din ţară şi unul din puţinele existente �n lumea �ntreagă. Cinematograful va avea o capacitate de peste 300 de maşini, un ecran imens, de 10 metri �nălţime şi un proiector digital care va permite vizionarea peliculelor �n cele mai bune condiţii. Sunetul va fi transmis prin intermediul unei frecvenţe radio locale, pe care clienţii o vor putea recepta c�nd se află �n interorul cinematografului.
Băneasa Drive in Cinema va fi deschis zilnic, p�nă �n octombrie, de la ora 21.00 p�nă la ora 2:00, aşa că toţi cinefilii vor avea ocazia să urmărească filmele preferate �n aer liber, sa manance popcorn sau nachos.
Vizionare placuta!
Sper sa ploua peste ei!:evil:
YouTube - Pentru ca... PITONG
iarba asta..doamne ce am mai ras
Oooold :D.
Taxa pe auz: ZIUA
Si pe console putem asculta muzica deci nu m-ar mira sa creasca preturile
http://www.youtube.com/watch?v=83AzXqr5PBE here you go : Si o parodie :)
o invitatie pe Iplay? imi trebuie neeaparat ! va rog mult