joaca cineva TheWest si vrea sa ne facem oras?:D
Printable View
joaca cineva TheWest si vrea sa ne facem oras?:D
http://www.youtube.com/watch?v=dxg9SJXhjnQ - funny :))
Primul videoclip a fost bestial :)) "Where is my money ???" :))
Chiar vroiam sa va intreb... de ce pe mare parte din voi nu va vad deloc pe la Licitatii si Donatii ? Sau nu va pare rau ca trebuie sa inchidem ? Pai unde mai spamati voi mai frumos ca aici pe CG ? Asa ca hai de
LICITATI !
DONATI !
SPAMATI !Acest post nu poate fi luat ca exemplu. Este doar un pamflet si nu are legatura cu persoanele care chiar vor tine cont de el. Sau chiar vreti sa vedeti:
CONSOLEGAMES.RO
S-A MUTAT PE
COMPUTERGAMES.RO?
Ce te joci acum:
consolegames.ro - 2/9 B-)
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 06:50 PM ----------
...bă ești nebun? :))
Goagal
Monky , da' chiar , cam cat costa hostul pe luna ? :)
Cred ca o sa apuc si eu sa pun cateva jocuri la licitatii , sa vad cum stau cu banii :) , ca doar , vorba noastra : "Nicaieri nu e ca acasa , doar pe ConsoleGames"
MonkY,cat mai avem pana trebuie platit hostul?Ca vreau sa bag si eu in iulie mai mult jocuri de PC si PS3 pe licitatii...
Am pus pe homepage (pentru ca noi nu ne ascundem de nimeni) bara de donatii. Suma este de 3000 EUR + TVA pe an. 3000 / 12 = 250 EUR / luna. E un super abonament la banii astia (avand in vedere ca e un 5U in DataCenter, avem 1TB pe luna, generator, ups, acces non-stop, etc...). Si ca dovada, serverul asta o singura data a avut nevoie de un reboot (cand s-a updatat kernelul si nu am avut alternativa)... De-atunci, uptime 100% :)
Daca mergeti pe homepage, o sa vedeti ca suntem la 39% din cat trebuie sa strangem. Si mai avem aproape o luna si jumatate :D
Am vazut ca merge destul de bine sistemul de donatii , maxim in 4 luni cred ca o sa avem suma de 3570 euro .
Eu astept ca trebuie sa vina cainele meu si al lui varmeo'(vara asta am eu grija de el, iar in toamna...:()
Mai avem o luna jumate, nu 4 luni lol.
Pentru ca atunci expira anul de hosting ?!?
Sa-ti traiasca. Aici e locul lui: http://www.consolegames.ro/forum/f63...de-casa-aveti/