pfoa... ar trebui sa facem un epic thread unde sa postam astfel de aparitii unice. Rad de 2 minute incontinuu :))
Printable View
pfoa... ar trebui sa facem un epic thread unde sa postam astfel de aparitii unice. Rad de 2 minute incontinuu :))
Io zic sa il facem mascota :evil:
Acu depinde pe care...
E clar ...noaptea asta termin Wheelman :D..dupa ce se termina Pathfinder :)
N-am somn ! :(
Daca tot nu aveti somn bagati aici un vot pentru pisoiasu asta. Search for Muffin & vote! :D
Concurs pisica lunii Whiskas
PS: E al unui prieten :)
Daca tot ai adus vorba de vise, eu visam ca dau bacu la latina oral, si in comisie era dirigu(profesor de mate) si ii povesteam despre marcus aurelius(in latina bineinteles) si la un moment dat s'a dat alarma de bombardament... M'am trezit foarte speriat in bocaniturile muncitorilor care schimbau acoperisul casei, si pt cateva secunde chiar am crezut ca's bombardat...
Uh , ma cam doare capul...cred ca am racit de azi noapte ca am dormit cu geamu' deschis :-S .
Niste pastile pentru dureri de cap ?!...
http://www.youtube.com/watch?v=Nwa6XnNjXR4&NR=1
Va recomand sa va uitati la toate episoadele ei cand aveti timp!
Ce bine arata trailerul de al MW2 de pe prima pagina,great game!
2 days left 'til total mayhem(aka BAC) :|:((:sucks::-<:gun::ohno::-S:wall:
BAC BAC BAC BAC BAC BAC BAC BAC BAC !!! Vine BACUL !!! Ganditi-va cat de rau o sa fie cand intrati in sala si nu mai stiti nimic din ce ati invatat >:)(ma rog , nu chiar asa...:D) BAC BAC BAC BAC BAC BAC.......cat de rau ati transpirat ? ;;)