Uuh...christien eu acum vazui semnatura ta ;)) "Red ring of death"
Printable View
Uuh...christien eu acum vazui semnatura ta ;)) "Red ring of death"
Am terminat si eu cu oralul la romana. 10 :D
Aveau profesoarele alea un chef sa ma asculte...in timp ce vorbeam povestea una din ele celeilalte ca ieri a facut o ciorba cu taitei si a iesit foarte buna. M'au intrebat daca am terminat la cateva secunde dupa ce m'am oprit din vorbit. :))
Hehe, bravo man, ti-am spus ca e usor si trece repede :free:
:naruto: pentru profesori!
Multa bafta si la cele ce urmeaza!
nu am stiut cum as fi vrut eu dar eh sper sa ma revansez la scris ,am luat un 8 :( :D
Jurnal Editorialistic de Groza Vedeti conversatia de la sfarsit, omu asta ar trebuii sa fie la TV
http://www.youtube.com/watch?v=_LPLJ...eature=related
---------- Post added at 03:42 PM ---------- Previous post was at 03:42 PM ----------
Felicitari !! Si fratele meu tot atat a luat :P .. Bafta in continuare
Woooaaaa,da ce ploua afara :(
aha si multe "bombe atomice"
A postat cineva mai demult un link de la un videoclip HD foarte lung de pe youtube si nu mai stiu cum se numeste .. Era ceva gen "HOME .." , ne arata cat de mult s-a schimbat Terra pana in ziua de azi . Mai poate sa posteze cineva link-ul o data ?
azi am luat si eu varianta HD pt tata (de mult o asteapta), fiind impresionat de cand a fost postat pe youtube... nota 10 :)
dati si voi niste voturi pentru fratimiu :) va rog un click ca ma bate la cap :-l
Banutul.com Concurs cu premii | Completeaza cubul si poti castiga premii minunate
Partly Cloudy - New Pixar short film un scurt metraj din partea celor de la pixar sper sa va placa .
am fost la cinema in bacau si am vazut filmul 3D....foarte misto...vi-l recomand
Ce lame; GameTrailers au inceput sa puna trailere la filme pe site. :no:
Imi poate spune cineva cum trebuie sa procedez in cazul deteriorarii certificatului de inmatriculare(talonul)?
cu siguranta cei de la R.A.R. sau politie.
tip : Intrebari frecvente - Regia Autonoma Registrul Auto Roman
Asta ii cu dedicatie pentru teododotheone
Documentary: The history of marijuana. [VIDEO]