nu ai primit mail pe pe adresa te de mail cu datele? nu am mai folosit moneybookers dar la paypal primeai email si iti arata cursul la care au fost schimbati leii si tot.
Printable View
nu man , mi-au trimis email doar ca imi fac verificarea. cred ca o sa sun la raffeisen sa vad daca ei pot sa imi spuna ultima suma retinuta in euro
B-)Quote:
Originally Posted by RonanN1 susținut de anna.bot
...deci, dinții se salvează nu se scot. Cel mai oribil lucru posibil e să vezi dinte lipsă atunci c�nd cineva z�mbește/r�de (sau stricat). Mai ales dacă e fată...
Cum să stai cu dinți cariați/stricați �n gură. E ca și cum ai avea un coș de gunoi...
Oribil!
:D
Kiss!-yam-yam!
hello ppl! >:D< Back after a long trip
Bine ai revenit!
=)) uitati ce am gasit eu prin dictionar...:)
Attachment 30962Attachment 30963
Si ? da aia inseamna in mod original cuvantul, numa pur si simplu a fost adaptat si la alte inteles-uri (cum si la noi catea poate insemna si prostituata).
Jocul RAGE se vrea a fi un Fallout 3 ? Doar ca are in plus acele masini ?
http://www.youtube.com/watch?v=TwFf1BoufRA :)) uitati-va daca vreti de la 0:40
10 droguri pe care nu trebuie sa le iei la volan | Traficul.org | Primul site de divertisment Auto
incredibil =)) nu ma pot opri din ras.
am si eu o problema mai ciudata cu pc-ul.acum o luna aveam un pc cu hdd de 40gb si aveam la el o problema: daca bagam pe hidden un folder/exe nu mai aparea deloc chiar daca dadeam din folder options>view>show hidden files.apasam pe bulina, dadeam apply si se muta iar pe cea cu don't show.am luat la pc-ul vechi un hdd de 250gb,tot asa facem.mi-am schimbat acum pc-ul(placa video,procesor,ram,placa de baza,carcasasursa) dar am oprit hdd de 250gb si dvdrw.surpriza, tot asa face.ce sa fac?
Cea mai buna solutia care mi-a venit la ora asta, Nu mai da hidden
Cred ca ai vreun pest pe hdd !
ps : stop hiddin` p0rn !
Eu am vazut acel trailer de e si pe prima pagina,tot un univers post apocaliptic si de aceea m-a dus cu gandul la Fallout 3
...sper să fie FPS. I love standard things. Pick up a weapon and just shoot your way to the final boss and blow his ehad off.
FPS/RPG crap. Fix this, fix that, upgrade this, upgrade that, select this, select that, etc.
Casca Bluetooth NOKIA BH-101 | MediaGalaxy.ro
Are cineva un Headset ca asta?
Daca da,cum se "intelege" cu Ps3-ul? (se aude clar,se aude nasol,etc...)
Shawn Michaels is back! Wooooooo!
DX - WOOOOOOO!
http://www.youtube.com/watch?v=Bmc40niZqEQ
=D>=D>=D>