la 5 nu inteleg nimic in rest le inteleg pe toate fara probleme, wtf? ce numar este la 5 mi-e greu sa cred ca cineva il vede clar.
Printable View
la 5 nu inteleg nimic in rest le inteleg pe toate fara probleme, wtf? ce numar este la 5 mi-e greu sa cred ca cineva il vede clar.
...așa e făcut testul să pice numărul 5. Chestii slabe. E la fel ca testul acela cu Are you gay? Yes/No iar dacă vrei să pui cursor-ul pe No, fuge.
1- 25
2 -29
3 -45
4 -56
5 -chestie slabă de clasa a 2-a.
6 -8
Noroc că-s expert �n teste de vedere și am făcut marea majoritate a testelor...�n cercul 5 trebuia să fie 85.
Next please.
Woooooooooo! - e gata! =D>
Imediat fac album cu tooate pozele =D> (hai că se mișcă și la noi ceva...).
Ronan let the hate on Halo 2 begin: lol
The Real Reason You Can't Have More Than 100 Xbox Live Friends -- Halo 2 - G4tv.com
sa fim seriosi lol . adevaratul motiv este ca ar fi mai multa interconectivitate intre useri deci ar fi mai greu de intretinut , ar fi lag mai mult,costurile ar creste....the real reason why they dont upgrade xbl arhitecutre its not because of halo 2 its beacuse of money .
...ce oameni :(
---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 10:23 AM ----------
...are dreptate, mai ales �n prima parte:
http://www.youtube.com/watch?v=Gq9kNmOEie0
=D>
Interesting chart
Comment pe Kotaku: "xbox, ps2 and gamecube all slapping the wii and making it their biatch... what a picture" lol
ce furtuna imensa e la Oradea pfui... la mine s-a inundat strada deja :))
La Bucuresti e soare si frumos :P
As manca ceva special si nu stiu ce :|
hahah , hmm poate si bataie, dar ma refeream la mancare :D
uite solutia http://www.youtube.com/watch?v=iUCDhvbQFmU
:)):)):)) exact la fix existenZ
but a "danburger " won't satisfy my appetite =((
Poate cineva sa imi confirme urmatoarele:
Daca imi fac cont pe germania (XBL) si imi cumpar de exemplu COD WAW map pack 3 care nu e region locked la ei va merge si pe contul meu de UK pe aceiasi consola?
Am auzit pe Live ca romanii fac chestia asta si functioneaza.
ce tare ii asta :))
Crazy girlfriend. [VIDEO]
ma pisca tantarii si nu imi mai merge, chestia aia anti-tantari :|:|
Am si eu o problema , am dorit sa imi inregistrez cardul pe Moneybookers , am dat am scris datele cardului si au zis ca o sa faca o tranzactie intre 1.00 si 2.99 euro ca sa vada daca se pot scoate bani , cand am ajuns la ultima verificare m-au pus sa le zic exact suma care au scoso intre 1.00 si 2.99 problema este ca eu am contul il lei si cand mi-au tras bani a aparut in lei suma si am calculato la cursul banci , nu a fost corect acuma dabea maine mai am voie , cine poate sa imi ofera o idee ar fi super .