Probabil cu alta echipa .
Printable View
Probabil cu alta echipa .
Cancan
Deci Darwin a gandit bine. :))
Mie imi place remixul :))
STEAUA - ST. PATRICK'S, - Steaua va disputa prima mansa cu Saint Patrick's Athletic, in data de 20 august, la Bucuresti, returul fiind programat la 27 august, in Irlanda.
Quote:
VALERIU ARGASEALA: "E UN ADVERSAR ACCESIBIL, DAR SUNT SUPARAT DIN CAUZA SUSPENDARII TERENULUI" Stelistii sunt tristi chiar daca au picat cu irlandezii de la St. Patrick's, 2 etape vor juca fara spectatori."Nu e un meci jucat sigur, dar e printre cei mai accesibili adversari. Sunt suparat din cauza suspendarii, nu pot sa ma bucur in totalitate. O sa ne fie foarte greu, era important sa avem spectatorii alaturi de noi.", ne-a spus Argaseala.
CFR - SARAJEVO, - CFR Cluj va disputa prima mansa cu FK Sarajevo, in data de 20 august, in deplasare, returul fiind programat la 27 august, in Romania.
Quote:
IULIU MURESAN: "CU UN REZULTAT BUN IN DEPLASARE, AVEM SANSE MARI SA NE CALIFICAM" "Daca venim cu un rezultat bun din deplasare, avem sanse foarte mari de calificare. Am avut noroc la tragerea la sorti, la fel si Steaua. "Ar fi frumos sa mergem toate echipele mai departe. Nu ii subestimam pe cei de la Sarajevo, dar cred ca avem sanse egale", a spus Iuliu Muresan la GSP TV.
DINAMO - SLOVAN, - Dinamo va disputa prima mansa cu Slovan Liberec, in data de 20 august, la Bucuresti, returul fiind programat la 27 august, in Cehia.
Quote:
BORCEA: "Avem prima sansa!" "Cehii au echipe puternice, dar noi avem prima sansa. "Nu trebuie sa tratam meciul asa cum le-am tratat pe cele cu Nijmegen sau Elfsborg", a spus Cristi Borcea la gsptv
FC VASLUI - AEK ATENA, - FC Vaslui va disputa prima mansa cu AEK Atena, in data de 20 august, pe teren propriu, returul fiind programat la 27 august, in Grecia.
Quote:
PORUMBOIU: "AEK ATENA NU NE IMPRESIONEAZA""AEK Atena este o echipa care nu ne impresioneaza cu nimic. Cu tot respectul pe care il avem fata de ei, cred ca putem sa ii eliminam. Au fost campioni, au jucat si in Liga Campionilor, dar nu e o echipa care sa ne sperie. Avem sansele noastre sa ne calificam mai departe. Nu toti avem norocul sa jucam cu baietasii aia din Irlanda. Am mai vazut noroc, dar ca la baietasii aia n-am mai pomenit", a spus Adrian Porumboiu la GSP TV.
De 2-3 pagini vorbiti tot de fotbal. Aveti forum special pentru sport, faceti acolo un thread general cu fotbal.
Sport - Console Games Forum
"the 360 will microwave his microwave" sau " the 360 will overheat his oven" hahah lol joking
Intradevar da inainte ias trage cate un glontz in fiecare incheietura si dupa numa in cap.
My kind of gamer! =D>
Este vre-un TMNT pe PSN?
Nu poti sa intrii si sa te uiti ?
acuma am citit si eu o stire mai veche ca cica apare God of War the Movie se mai stie ceva sau s-a amanat?
Nu.
un argument bun dar nu chiar ....de exemplu cand jucam l2 bagam de dimineata pana seara si imi placea ,ma distram, daca asta iti place cel mai mult ,dece nu? dar daca ti se pare ca o sarcina...adica "trebuie sa fac lvl80 neaparat" sau "trebuie sa fac 1000/1000 la jocul ala" atunci mai bine iesi pe afara.