Gears of War nu God of War.
Printable View
Gears of War nu God of War.
Fable II - 890/1100 (No guide, run 3) - nu opresc xbox-ul p�nă ce nu fac 1100 @-)
Am uitat cei ăla somn, am uitat cei aia m�ncare, mă doare capul și mă simt rău!
...run 4 here I come! (:|
nu esti sanatos, ronan... :%%
cauta reclama la Kit Kat :) Zice multe :D
ronan , tot am vrut sa te intreb , tu cate jocuri ai?
...am c�teva :) (se adună ele...).
Oricum, acum suntem �n party aprox. 6 persoane, și din c�te-am �nțeles nu se poate face 1.1k deocamdată. Nu a apărut �ncă DLC-ul. Dar eu tot stau și mă-ntreb, ce naiba e Addon-ul ăla de 938.00 MB??? @-)
Quote:
The Collector
Acquire all the mystery items in The Box of Secrets shop, or see another Hero do so.
Quote:
The Meteorologist
Bring all of Knothole Island’s weather problems under control, or help another Hero to do so.
Ce aiurea...Quote:
The Bibliophile
Find all the books detailing the history of Knothole Island, or help another Hero to do so.
Dar oricum, fac 4 run-uri complete să am: Good Heroes (Male/Female) -- Evil Heroes (Male/Female) + Master Chief =D> (dar ăla e run 4 fun).
eu nam rabdare sa joc un joc de mai mult de 2 ori , numai Ninja Gaiden face exceptie , care l-am terminat de 4 ori intr-o zi cu niste prieteni
Păi no...depinde de genul jocului. Sunt jocuri care merită re-jucate la infinit, sunt jocuri care merită re-jucate de c�teva ori, și mai este o categorie de jocuri extrem de enervante și care odată terminate...la goz cu ele!
Fable II mi-a făcut poftă de The Bard's Tale. Un alt joc de nota ZC (cu un companion prietenos și loial :) )
The Bards Tale - Save the World or Coin and Cleavage
http://www.youtube.com/watch?v=_1Zd5E2mbwM
...un alt joc ce merită re-jucat la infinit! =D>
Ahhhh acum miai facut pofta de amndoua , sa vad daca gasesc maine Fable 2 la media galaxy...
gad, ai lav mai mec
Cine doreste Audiosurf de pe Steam gratis ? Am 1 cod.
Eu, merci :)
RonanN1 e bine cu codu ?
Ce mass am primit acum: "apel la toti consolistii.dati pe antena 1 acum sa vedeti cum e imbracat mircea radu. are cojoc indentic cu cel al lui leon s kennedy din resident evil 4. si are si manusi de asasi,cu degetele taiate." :))
Da, e bun, mulțumesc! :)
La multi ani si tot ce va doriti in noul an :)
...de c�teva minute! @-)
...este! Hai că mi-a mai trecut supărarea =D>Quote:
RonanN1: Deci eu ti-am spus acum cateva minute ca am doar trei item-uri in lista mea si tu ma intrebi acum cate item-uri am, da?
Spiceboy: da
RonanN1: Trei in #&!* mea! (am cenzurat pe forum să nu fie probleme)
Spiceboy: no ma da ce ai???
*de fiecare dată c�nd am/prind ocazia, fac faza asta! :evil: (p�nă acum am 4 la activ) :-$
***later edit***
New Album - cyber-Goth Queen [Emilie Autumn] =D> (cred că am peste 5.000 de poze cu ea) - am să mai pun c�teva later.
Hehe.. si eu taxez la supermarket... si bineinteles toti prostii de pe mess >:)
La multi ani tuturor! (mai putin femeilor de la Carrefour, Cora, de la supermarketurile locale, frizerilor si frizeritelor, etc >:))
...cyber-Goth amice :). Mai documenetaza-te.
stiam (doar scrie la inceputul linkului) , am facut si eu o gluma :P
...Doamne ce mă pot stresa copii ăștia cu petardele lor. De c�teva ore bune aici zici că-i China. Petdardă din petardă :wall: