am si eu o intrebare de ce in toate magazinele consolele sau scumpit
Printable View
am si eu o intrebare de ce in toate magazinele consolele sau scumpit
Criza economica, baby. A crescut oiro.
Din cauza cursului valutar, a crescut euro.
Si sa vedeti cum au crescut preturile camerelor foto.. am ramas socat. Aproape dublu, la unele modele.
Inca mai aduni bani ?
Yup :( am strans 400euro de la momentul cu cheta pana acum... daca mai vand si camera actuala mai strang 3-400eu.. dar tot mai am nevoie de ceva... consistent
Oricum, la 18 ani o sa imi deschid un studio foto mare mare... si o sa va invit pe toti :D (nu zic sper.. am vazut cu totii reclamele la credite/banci.. toate zic "sper sa fac asta... nu, de azi nu sper. o sa fac asta!"
Bafta, [strike]speram ca[/strike] o sa reusesti pana la urma ! :yes:
Te-ai gandit la nume ? :P
Mersi :D Inca nu... ala vine ultimul. Intai trebuie gasit terenul, apoi facute planurile constructiei, apoi instrumentele... Momentan am sigur un partener pentru investitie :D
Stiu :( Nu prea e o idee buna dar e aproape necesar... ma rog, mai mult moft :)) Eu am Canon 30d cu 17-85 IS si m'a dezamagit iarna asta la cateva aspecte... AF care da rateuri nesimtite (si nu ma refer la af'ul de body.. am avut cateva obiective L pe mana si comparativ cu D300...#-o), performanta la iso usor ridicat mi se pare ****ty, plus ca se simte ca e demodat...
I still love my compacts... De-abia astept un G11 :evil:
30d-ul e beton man... Eu ce sa mai zik cu D40-ul meu, cu lentilele standard... :-S Anyway, daca dispui de bani, go 4 it! Si succes cu studioul ala. Nice dream! :D In ziua de azi toti viseaza BMW-uri si vile la Snagov... :wall:
lol asta face cele mai tari review-uri din lume
...a cititi cineva articolul din revista Level (03.2009) dedicat jocului Dead Rising 2? Păi e total aiurea scris. Acolo scrie, citez:
Quote:
Acțiunea din Dead Rising se desfășoară �n Willamette, un oraș infectat de un virus ce transformă oamenii �n m�ncători de creiere. [..] . Personajul principal este prins �ntr-un mall și se vede obligat să lupte singur �mpotriva...
...asta lasă de �nțeles că eroul e tot Frank West (și aia e fals!).Quote:
Dead Rising 2 va continua povestea primului joc, numai că de data aceasta se pare că eroul nostru va lupta �mpotriva infectaților �n Las Vegas.
Voi ce �nțelegeți de aici?
(oricum se știe cine sunt eroii...de ce nu i-au precizat?...asta n-am �nțeles).
***later edit***
http://www.youtube.com/watch?fmt=18&v=yX8SaiSVHqw
:(8-|:-<
trebuie sa merg azi la scoala pe la 5 :(( discutie cu dirigintele si parintii:))
Salut!Am o intrebare pentru cei care au terminat Bully Scholarship Edition 1000/1000 nu reusesc sa fac MISSION ACCOMPLISHED am terminat toate misiunile dar tot nu mil da.Am ratat ceva misiune?
should i change my avatar ? (pe mine ma enerveaza faptul ca unii useri si-l schimba foarte des, deoarece ii retin mai usor dupa avatar decat dupa nickname, so cand il schimba nu realizez cine sunt defapt)