waka waka waka...i haz a new wallpaper on ma desktop
Printable View
waka waka waka...i haz a new wallpaper on ma desktop
^nice desktop desi mie unu nu-mi plac milioane de icoane pe desktop trebuie sa admit ca ai potrivit totul bine http://images.ngemu.com/forum/smilie...dard/thumb.gif.
Mici modificari la al meu dock-ul devenea prea mare sa-l tine pe lateral lol.
Pacat ca dispare butonul "edit" chiar si cand ai ultimu post ca as fii dat un edit acuma :P
New (mia luat ceva da zic ca ii acceptabil :P):
Okami mood :P
ale naibii de infantile si urate
:))
Scuze de offtopic dar vad ca uni nu se pot abtine sa nu fie troli pana la capat daca ai chef de flamebaiting nu ai decat dar nu cu mine, cu alte cuvinte Sekhemet welcome to my ignore list http://i36.tinypic.com/2mo28.jpg.
Nu am nimic cu tine Strike105x, dar ar trebui sa postezi cum arata desktopul tau (Nu pozele schimbate zilnic). Sincer eu sunt curios cum arata si la altii, dar la tine arata la fel numai ca difera pozele "infantile". Eu observ ca iti place sa te joci in Photoshop si exista o arie dedicata. Nu o lua in nume de rau, dar "Your Desktop Screenshots" a devenit "Spambox-ul" tau personal de ceva vreme.
As fii deacort dar cu exceptia poate a trei imagini, layout-ul, aranjamentele, icoanele sunt schimbate cam de fiecare data (imi place eye candy-ul la desktop si il schimb mai des ca alti si cand zic ca il schimb nu ma refer numa la wallpaper) dar daca deranjez nici o problema pot sa numai postez dar asta se poate spune si frumos.Dar zicand ca "Your Desktop Screenshots" a devenit "Spambox-ul" meu personal este exagerat deoarece am stat ontopic si desktop-urile nu au fost identice, iar daca as fii avut posibilitatea editarii ultimului post as fii facut aia si adaugam numa screen-uri in plus.
"deacort" = de acord (banuiesc). Nu zic te opresti din a posta ce-ti place. Eu inteleg ca tu le faci si esti mandru de lucrarile personale, dar poti incerca si altceva decat "anime chicks" ca ne dor ochii @-). Si sekhemet nu a vorbit urat cu tine, doar si-a exprimat parerea. Iar ca artist ar trebuii sa te obisnuiesti sa respecti parerile oamenilor (unora le place, altora nu). Eu astept sa vad si alte realizari in Photoshop diferit genului "anime". Succes!
Da scuze greseala aceea ma bantuie ii ca un tic de care nu pot scapa (desi imi repet de fiecare data de o mie de ori sa nu o mai fac) :(.
In cazul meu sunt mandru de cunostintele in photoshop pe care leam dobandit in urma lucrari la ele :).
Pei a fost Trueno-ul ala odata... Ok umpic mai serios totusi, wallpaper-ele le fac doar pentru mine singurul motiv pentru care am postat vreodata in vreun loc a fost ca poate si altora le-ar placea sa le foloseasca, dar vazand ca nu este cazul in thread-ul creatii photoshop dupa cum sa si observat m-am oprit din postat.
Sunt moduri mai adecvate de ati exprima parerea, parerea mea, au fost avatar-uri de exemplu care nu miau placut dar am incercat sa raman obiectiv, iar in cazul celor nereusite am zis-o intr-un mod in care omul sa nu se simta jignit, sau prost fata de alegerea sa.
Nu mam considerat niciodata artist doar atat ca ma stiu descurca in photoshop :), iar in rest am explicat mai sus wallpaper-ele le fac pentru mine deci cu alte cuvinte ii normal sa fac ce-mi place nu ? :P.
:)
taz@ de ce nu-ti pui icoana la Media Server? :) Sau iti place tie mai stingher asa?
Catallin, ce widget folosești pentru programele? :)
Că eu, după cum se vede aici am un folder unde mi-am pus toate...scurtăturile către progrămele...și le accesez de acolo. Și sincer să fiu...vreau o schimbare :)
Uite acesta de aici :) Foarte folositor si customizabil de altfel.
Pai da, e mai usor de accesat in felul acesta. In plus poti sa-ti faci un folder cu stiu eu ce fisiere in el si cand dai click pe folder se deschide un flyout menu cu continutul folderului si accesezi instant. Ma rog, ii dai tu de cap :)
Win 7 x64 Build 71...something. :)
cum se numeste gadget-u de jos ? ai cumva un link sa-l iau si eu ? tks
Si ai vreun Skin aplicat? Deoarece butonul de Start e diferit. :)
Ai si un link pt el? Mersi.