imi place sa am Desktopul curat
Printable View
imi place sa am Desktopul curat
E RocketDock.
About RocketDock - RocketDock.com
E modificat mai mult decat start button.
Clearscreen Sharp for Windows7 by *K-Johnson on deviantART
Vezi ca are o problema pe x86 la systray,nu se aplica niste bitmaps.
Butonul de start il modifici si in PS cu un resource hacker.Nu are treaba cu skin-ul aplicat.Il gasesti in explorer.exe,eu asa am facut,nu ma complic cu un .exe facut de altcineva.
clasic! :D
Zilele paianejenului...
Attachment 38026
wall-ul e acelasi windows-ul e clasic
mai old school si performante la maxim >:)
Don't worry not another Strike invasion dar ii ceva diferit fata de ce am deobicei asa ca am zis sa postez :P
Japaeseデスクトップ
Hey, baldy!
Desktopul meu pentru luna Noiembrie :x
Attachment 39719
:)
^Ms mult Deadly, eram in pana de inspireatie la un background pentru un wallpaper, dar in mod ciudat dupa ce am wallpaper-ul tau mia venit direct o ideie si mia iesit http://images.ngemu.com/forum/smilie...dard/thumb.gif.
Japaeseデスクトップ+Tekken 6 Alisa
Windows in japaneza?
Simplu cateva tweak-uri ici colo prin control panel (daca se vrea setu complet se poate instala si LIP-ul japanese) si al meu tot asa ii mai ales cum am o diversitate de doujins si hentai games lol.
Desi cateodata la instalarea unor programe poate fii o pacoste (detectand japoneza ca limba) da ca noroc ca folosesc windows-ul de atata timp ca ma pot descurca si fara text.
...defapt eu mi-am făcut update la windows și-am instalat pachetul (opțional) cu limbi asiatice :p - no tweaks.
Am gresit Tweaks ii mult zis, setari era mai corect :P, pei da ala ii LIP-ul (Language interface pack), in cazul meu mai trebuie si sa setez ca |am avut|/am mai multe LIP-uri.
Mr.Kratos
Happy Holidays!
Attachment 41685
Haos total pe descktopul meu. Acum doua zile era si mai rau dar am facut curat. :p
E in ton cu background-ul. :D