Se refera cat ai strans in toatal...cred.
Dar de ce schimbi bonturile?ca si mie mi-a scazut ratia si as vrea sa il schimb dar ma intreb daca pot transfera in acelasi cont de amazon...
L.E.Pastilutza imi poti raspunde la intrebarea mea?
Printable View
la Bird Attribute Labeling sunt aprobate majoritatea?
0.03 pe hit:X.Fun 10-second quiz about food! Only 4 questions!
The Requester (VinerTech) has chosen to prevent you from working on any of this Requester's HITs.De ce imi zice asta,ce as fi putut face gresit?
---------- Post added 27-02-2010 at 09:51 PM ----------
Cand incerc sa-mi pun bani de mturk pe amazon ii dau transfer si la withdraw Funds imi apare ca am 4 centi dar eu am mai multi platiti,de ce?Am 11$.
la hit-urile cu is this a webpage uneori mia dat rejected ca inca 2 useri au dat alt raspuns fata de mine... oricum e bine si asa
Mario, ce vina are mturk ca esti tu mai ... ?
la hit-urile de genul asta , daca nu vezi poza atuncea ce varianta alegeti ? Insufficient info , probably right , sau probably wrong ?:P
si apropo la hit-urile de la dolores labs in cat timp primesti banii ? cred ca au trecut 2 zile si inca nu am primit nimic :D
L.E. pai da , ai dreptate . Da daca nu am poza nu stiu daca ii ceea ce scrie la description . stii ? Tu sugerezi sa aleg varianta potrivita in functie de cat de elaborata ii descrierea , chiar daca nu are poza ?:-? . S-ar putea sa mearga ... da mai astept cateva pareri .
ms de raspuns btw ;)
cred ca accuracy-ul are de-a face cu hit-urile respective . De exemplu , eu am accurati 64 % si spunea clar ca nu are voie sa scada sub 80% . Pt ca e mai mic decat 80% nu am voie sa fac in continuare acele hit-uri pentru urmatoarele 24 de ore . Banuiesc ca daca ai accuracy 80% sau mai mare atuncea sigur o sa accepte hit-urile ... zic eu :p
Tocmai ce a scazut la 75%, am primit un mesaj spunand ca limita inferioara e 80% dar nu zice nimic de 24 de ore sau vreo perioada in care nu as mai avea voie sa fac. Mersi oricum:)
Au inceput sa plateasca hit-urile Product Category (Please ignore browser warning to view images)...puteti sa le faceti ca se platesc sigur.
EDIT:dar nu la caterinca...observ ca am 1 hit rejected de la ei din 100 de hituri acceptate.
1 hit platit din vreo 300 :)) . si inca fac B-) . Aveam o viteza aseara : 240 hit-uri/ora :naughty: . Mai fac hit-uri dinastea cat timp mai sunt si dupaia poate incerc altceva :-?.
BTW : au inceput sa imi plateasca hit-urile cei de la Dolores Labs (cele de alaltaieri parca )
Mi-au platit hiturile cu Product Category (Please ignore browser warning to view images) 100/100:D