RetailData au un blog unde explica cum se iau acele calificari.Da un search pe google ca sunt prea obosit sa mai caut in history.
Si app. nu are dc sa iasa cu scandal...am intrebat pt ca numele mi se pare cunoscut...parca mai e un reborn pe forum.
Printable View
RetailData au un blog unde explica cum se iau acele calificari.Da un search pe google ca sunt prea obosit sa mai caut in history.
Si app. nu are dc sa iasa cu scandal...am intrebat pt ca numele mi se pare cunoscut...parca mai e un reborn pe forum.
la retail data daca iti ia calificare mai poti face hituri de la ei?
daca dai request...
sau din nou testu
Mie nu imi mai da calificarea, si nu stiu de ce o ia in primul rand.
Daca a luat cineva vreo consola de pe amazon, cat l-a dus transportul ?
Ce greu merge zilele astea...cate 2$ pe zi am facut.
Am primit Qualification Granted la HIT-ul cu categorii dar tot nu ma lasa sa le fac. A mai patit careva?
OFF: Am rezolvat cu racheta aia. Au raspuns foarte repede la mail si au spus ca imi trimit alta. Foarte amabili. :yes: Amazon si Racketworld!
Ce preturi are userul Lukiegames la jocurile pt PS2.11,12 dolari cu tot cu transport (used).Si playstation 2 black slim 90$ cu tot cu transport.
Am dat acum comanda de Resident Evil 4 ca sa testez sa vad in ce stare mi'l trimite.
E NTSC, nu? Sau nu conteaza la PS2? :D
Da...ntsc....dar cum eu am tot NTSC ps2-ul...merge.
Ceva laptop-uri sau netbook-uri se gasesc cu transport .. rezonabil? :)
La electronica direct hgasesti...50$transportul
Spuneti-mi si mie niste hituri bune din care scoti bani frumosi :D
Mi-a dat reject la cateva si nu mai fac ca-mi stric ratia
Judge how related ideas are to one another
INCA NU M-AU PLATIT
TUDORAN DE CARE HIT CU PASARI SPUI?
PUNE UN LINK
scuze da ma gandeam ca stiti de hit-urile astea :p . is pe mturk de o saptamana :D
https://www.mturk.com/mturk/preview?...UMB2D4J7CLT02J
eu fac hit-urile astea cand ascult radio de pe CG ;) . Ii f usor si f relaxant:>
Vedeti ca a aparut Is this a web page? Easily decide if the image is a webpage
Ca sa nu va acuzati dupa aceea ca nu a pus nimeni hitul pe forum...
am ratia 100% dar tot nu pot da acept ... aiurea
Foarte prost am facut acum...doar 10$:|:|...am ajuns la concluzia ca de la requesterul asta pot sa imi iau un joc pe zi:D.