First day of bacalaureat anal rape completed, two to go! La voi cum a fost?
Printable View
First day of bacalaureat anal rape completed, two to go! La voi cum a fost?
Mie mi-a dat de m-a julit cand am vazut Eminescu la subiectul 3, dar am avut noroc ca mai stiam ceva din Luceafarul. Ma bucur oricum ca nu a picat alt autor ca la restul (in afara de Bacovia) stateam si mai prost. Daca pica ceva roman, nuvela, etc. aveam minim 20 puncte, asa am scris 2 pagini si un sfert de abureli cu scris destul de labartat deoarece am avut 45 minute sa scriu tot subiectul 3. La subiectul 1 am mai facut greseli nu stiu la cat sa ma astept depinde de corector si la subiectul 2 ar trebui sa iau minim 20 puncte in cel mai rau/sinistru caz posibil. All in all daca iau 6-7 ma declar oarecum satisfacut.
8 imi iese, asa cu plus/minus corectori basiti. Nu mai stiu pe la ce liceu s-a intamplat dar cu 20 de minute inainte sa se dea subiectele, trece unu' cu masina urland ca din gura de sarpe ca SE DA EMINESCUUUU. Nu l-a crezut nimeni, bineinteles.
Acum urmeaza panica adevarata - matematica :)).
Sa aveti bafta multa, stiu din experienta proprie ca e nevoie!
Subiectul 3 la varianta de rezerva avea nuvela. FML. :|
Daca si la mate ne dau ceva mai greu la "general population" si la cei care prind varianta de rezerva ceva gen d.p.d.v. al dificultatii ca la olimpici atunci este clar bataie de joc la adresa noastra (cei care am invatat cat de cat si nu am stat numai o ora la bac si am plecat sau mai stiu eu ce). :|
A fost cum nu se putea mai bine! La mine in oras, se vehicula de vreo saptamana ca va pica Eminescu si am avut si o premonitie acum vreo luna cu subiectul 3:)) Macar acum am terminat cu partea nasoala,dupa parerea mea. Dupa barem as lua cel putin 8,60, insa asta depinde foarte mult si de profesorul care corecteaza.
A fost neasteptat Eminescu ... desi eram relativ pregatit , preferam sa dea un roman . Urmeaza matematica ... the real challenge . Bafta tuturor !
Baieti Prepare your anus AGAIN maine vine una din cele mai grele probe.
Succes tuturor!
Cea mai grea proba. :)
Don't forget to take some vaseline on your jurney to the bac!
Hai ca a fost mai usor ca anul trecut la mate
Si eu zic ca a fost mai usor ca anul trecut si cu o idee mai greu (la subiectul 1) fata de ce au dat olimpicii anul acesta. Eu sunt super multumit de ce am facut (mai putin de primul exercitul la primul subiect la care am facut un mare epic fail). :D
La mate M1:
I
1. 2
2. A(-1,-1) si B(-2.0)
3. x apartine (-infinit,1]
4.Mie mi-a dat 4/9 insa dirigintele meu a zis ca este 4/10
5.a=1
6.cosA=-1/5
II
a. 3m-6
b. m=/2 diferit
2.
a. am demonstrat
c.nu am apucat sa termin demonstratia
III
1.
a.derivare, tabel de variatie.functia este crescatoare pe (minus infinit,-2 parca] si [2, plus infinit)
b.facut cu l'hospital si da (e^x)/6 sau o constanta de genul si da inifinit.
Cam atat am facut, eu am nevoie de 5, ma oftic ca nu am mai avut timp sa fac si restul ca stiam, nu am avut timp sa transcriu, oricum ma rugam ca de popa de supraveghetori sa ma mai lase 10 minute.
Mie mi s-a parut incredibil de usor la mate anu asta (bine si la romana). Sa fim seriosi. Nu am fost niciodata un elev de 10, ca preferam sa chiulesc sa joc fotbal :evil: dar din ce am vazut, desi am terminat liceul in 2004, as fi luat 5 fara nici o problema; cred ca as fi luat chiar 7-8. Daca stau putin sa-mi aduc aminte toate prostiile si sa le caut pe net, cred ca le fac de 10 fara sa fi invatat nimic in ultimii ani.
Dupa cat de praf a iesit BAC-ul anul trecut, era normal sa scada nivelul de dificultate, dar nu ma asteptam sa fie chair atat de usor totul...
SI
1. Am gresit total aiurea ca mi-a dat 0. :|
2. A(-1,-1) si B(-2.0)
3. x∈(-∞,1]
4. 3/10 cand de fapt ii 4/10 ca s-ar lua cica si submultimea {1,3,5} care nici macar nu are termeni consecutivi. :|
5. a=1
6. -1/5 (aici nu mai stiam exact cum era formula si am facut-o cu odata cu formula corecta si inca odata cu formula gresita ca eram super nehotarat care era varianta buna)
SII
1.a) det A = 3m - 6
1.b) m≠2
2.a) Forma finala care mi-a iesit nu este ceea ce ar fi trebuit sa fie in barem dar am demonstrat sort of ce imi cereau.
SIII
1.a) Am demonstrat cu tabel de semn ca este crescatoare pe intervalul respectiv.
1.b) Limita cu L'Hospital de mai multe ori mi-a dat ∞.
2.a) L-am facut cam aiurea dar a cam reiesit din ce am scris ca este crescatoare primitiva.
2.b) ln(3)
Ma astept la un 6.5 dar depinde daca vor sa-mi puncteze unde am facut mai aiurea.
cine a zis termeni consecutivi? s-a zis de protectie aritmetica, iar {1,3,5} sunt in ea cu ratie = 2 .Si eu la fel ca tine am scris la II 1 b, mdiferit de zero, in baremul oficial ei dau trei puncte pentru ''m apartine R /{2}''
http://www.romanialibera.ro/usr/imag...bar-05-lro.pdf
Vrei sa zici det(A)≠0 si mi-a rezultat m≠2 dar eu aparent il vroiau scrie ca m∈ℝ\{2} asa ca nu stiu cum imi vor puncta asta.
spune termeni consecutivi...
http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/....jpg?width=640
1 3 5 sunt in progresie art. dar nu's consecutivi...
nu stiu de ce dar pe foaie am scris 4/10...
Oricum...subiectul nu a fost greu.....
la subiectu 3 pct 2 imi vine sa urlu ca nu am derivat de mai multe ori (l'hospital) ... era usor