As vrea si eu un avatar cu un personaj din aceste 2 imagini, dar daca se poate sa scrie si numele jocului jos.
Printable View
As vrea si eu un avatar cu un personaj din aceste 2 imagini, dar daca se poate sa scrie si numele jocului jos.
A ieșit cam așa.
Ceva interesant cu Poker se poate? Va rog.
Niște cărți de joc personalizate? http://dl.dropbox.com/u/37567/Riceball/Smile.png
Ti-am un "Thanks" dar consider ca nu e de ajuns. Mersi mult Graft, felicitari pentru talentul tau, mai ales ca il faci din placere. =D>
Mie mi-a cerut o palinca de Bihor pentru avataru cu Kung Lao :-S
Va dau la toti whisky de 150 de ani daca intru la facultate. Cu sau fara avatar :buddies:.
Poate cineva sa-mi decupeze asta si sa il duca cat de cat la o rezolutie acceptabila ? Multumesc anticipat !
LE: Am reusit sa il decupez, poate cineva sa il fac mai "clar" si transparent ? Multumesc.
poate iti place una din astea ;)
Multumesc mult Ownzy, dupa 3 ore am reusit sa il animez :rage: in PhotoShop, dar "jaggies" la greu, are cineva idee cum scap de ele?
George, uite o versiune mai buna pentru iepurasul tau asasin :evil:
Multumesc
goodfellam, ți-l prezint pe Vittorio Antonio Scaletta.
Poate cineva sa decupeze acest logo si sa il faca transparent, va rog ? (nu ma pricep deloc la decupat)
poftim
Dacă vrei să-ți decupezi singur pe viitor, uite un mic ghid video pentru pen tool.
pentool.mov.zip
se poate sa ma ajute si pe mine cineva ..ca nu-mi mai merge ps-ul :((
sa fie decupat nenea asta din poza ..si daca se poate, undeva la baza imaginii sa fie un text de genu' "Think with bullets , then with brains." ..cu un font mai "militaresc".
ms anticipat
Poata sa fac cineva imaginea asta transparent?