Au decupat amandoi la fel de bine,dar unu a salvat in pgn ( graft ) si hate a salvat in jpeg...unde nu e transparenta si pune o culoare drept backround.
Printable View
Au decupat amandoi la fel de bine,dar unu a salvat in pgn ( graft ) si hate a salvat in jpeg...unde nu e transparenta si pune o culoare drept backround.
Stiu ca in jpeg nu e transparenta, dar imaginea lui Graft e mai clara si putin mai mica.
Poate posta cineva avatare cu Black Ops / Modern Warfare 3 ? Ty :D
Daca e cineva donator de avatare legate de Heroes III, eventual cu ceva creaturi cum am eu acum, dar mai de calitate, raman profund recunoscator, ma voi ruga pentru el.
Două găsite și unul compus. Dacă tot ai de g�nd să te rogi, aș vrea să c�știg la loto o sumă fabuloasă, vezi ce poți face �n sensul ăsta :D
Saru'mana nenea Graft. Ma voi ruga in seara asta, promit!
Vreau un avatar ca acesta , rotunjit si scris Cristy cu fontul pricedown , sau gen graffiti
Cu pozele de jos..
as dori daca se poate sa scrieti in loc de LA NOIRE, CALIN cu acelasi tip de caractere si culoare dar sa ramana R*games presents. va multumesc
Poate cineva sa posteze cateva avatare cu Mortal Kombat 9 rotunjite?
Se poate să mă ajute cineva ?!. Maybe graft. :tooth:
Dacă aţi putea să taia scrisul din jos st�nga cu "Namco Bandai etc. " şi să scrieţi pe undeva : " carcru ; consolegames " ? Or smth like that.
Uite și pentru tine, dar data viitoare poate �mi scrii corect numele ;)
Mulţumesc. Dar l-am scris corect man. :| Doar am pus cu "g" mic. Si am pus ":tooth:" doar de amuzament,nu am batut apropo la nimic,nu mă �nţelege greşit.
Welcome. N-am �nțeles nimic greșit, mă refeream la litera mare, pentru că-i nume (mă rog, poreclă) și ar trebui scris corect, cu majusculă la �nceput.
Yep, i understand now ; Graft. Thanks again.
Nu le-a cerut nimeni, dar poate le adoptă cineva :D
o parere despre avatarul meu ? :D
sincer, nu-mi prea place. nu se intelege ce scrie acolo, noroc ca se vede nickul tau mare, clar si scris cu albastru deasupra avatarului :P. iti recomand sa folosesti alte culori si sa folosesti litere mai mari. nu vreau sa par rautacios, ci doar sa te ajut, insa daca tie iti place asa cum e...
Iar pe l�ngă ce a spus AndRewqp, ai greșit threadul, cel pe care-l căutai pentru păreri este acesta: http://www.consolegames.ro/forum/f35...1-rate-avatar/ ... unde observ că ai postat deja.