apropo de bateriile ego de 1100 ma sint mai puternice intradevar dar nu merg cartomizoarele de ego.trebuie pilita marginea galbena de linga buton sa faca contact cu bateria asa merg
Printable View
apropo de bateriile ego de 1100 ma sint mai puternice intradevar dar nu merg cartomizoarele de ego.trebuie pilita marginea galbena de linga buton sa faca contact cu bateria asa merg
gicacontra cauta pe e-smoke.ro au acolo oferta Boge Leo
ms mult pentru informatie, cred totusi ca mai astept, poate isi ia altcineva inainte:p, sau daca are cineva poate posteaza ceva impresii
Cat va tine un atomizor ego ? Cam care este durata de viata ?
in medie cam 3 saptamani, am totusi unul pe care il folosesc de 2 luni
---------- Post added 02-12-2010 at 03:22 PM ----------
am avut si unu care a cedat in vreo 4 zile
Ce parere aveti despre produsele din situl acesta, a comandat cineva ? Tigari electronice | E-smoke
A calatorit vre unul din voi cu rezervele de lichid cu avionul? ok, nu in bagajul de mana, ala din cala dar e voie, e ok? ai limita stie cineva ceva in sensul asta?
2xego si 10ml lichid in buzunar,
pretios, baterii, atomizoare, 300ml lichid la cala.
Scanate in buc, frankfurt si amsterdam, nici o problema.
MadDoc, cand mai aduci arome, etil maltol si baza? vreau si eu sa imi iau catge ceva cand imi comand ego-ul? sau macar lichide VG de concentratie mai mica? dar prefer arome in special de tutun!!!!
Pe data de 9 aduce toate specialitatile. Mi-a confirmat asta ieri:)
Salut tuturor. Azi am o saptamana de cand fumez ET. Nu am mai fumat clasice de cand am ET. Am cumparat modelul Joye 510 manual. As dori sa cumpar si o baterie automata doar ca am citit ca nu sunt prea bune. Voi ce parere aveti? Merita sa imi cumpar baterie automata sau sa raman la cele manuale? Vreau sa imi cumpar baterie automata doar pentru a scapa de "disconfortul" de a apasa pe buton cand fumez, dar nici nu vreau ca dupa scurt timp sa imi para rau ca am dat banii pe bateria automata pentru ca as putea sa imi cumpar lichid sau cartuse pe banii aia.
Multumesc si felicitari pentru acest topic.
ok am de o saptamana un dse901 sunt multumita de ea insa daca trag in plamani ca dintr-o tigara normala simt o senzatie ciudata.Puteti sa imi spuneti ce as putea sa schimb ? asa am simtit de la inceput nu e de la lipsa de e-lichid .thanks
ai lichid PG sau VG? daca ai PG ar putea fi de acolo, incerca si VG
am VG poate sa fie de la concentratia high de nicotina? daca da cum as putea sa o diluez fara sa amestec cu nicotina 0? as putea sa folosesc baza pentru lichid ?
Buna seara tuturor. Mi-am cumparat un DSE901, azi dimineata l-am achizionat si pana acuma am schimbat 2 cartuse. mi se pare ca se termina mult prea repede ( folosesc cartusele pe care l-am primit in pachet gratuite) . Chiar mi-a facut o faza azi, trageam si nu se mai aprindea becul rosu si nu scoatea deloc abur. am scos atomizatorul si m-am curatat putin si a mers. Sa fie problema de la atomizator ? de tin asa putin, am tras in medie 20 de fumuri pe cartus. Baterie e incarcata full . Multumesc
De ce dati vina intotdeauna pe propilenglicol ???