Pai nu se merita la banii aia refacutul...vezi ca ai email.
Printable View
revin... azi am adaugat la "arsenal" si Tornado.... acu' nu mai stiu din ce sa mai fumez... stick? sd-uri? tornado? cu toate ma inteleg perfect...
ps - are cineva idee cu ce as putea curata plasticul ala cauciucat de pe stick? ca m-a pus naiba si l-am luat alb, iar acum a inceput sa dea semne de fina ingalbenire, plus oarece semne gri pe muchii...
Buretel umed sapunit, solutie pt lcd-uri sau alcool izopropilic ar trebui sa scoata urmele de pe alb.
umedul sapunit nope, ca am incercat... insa cu solutie ptr display-uri nope, si nici cu isopropanol (ca n-am in casa)... dar e o idee... multzam, docky... e oarecum aiurea modul in care se comporta plasticul ala alb, in conditiile in care stick-ul il protejez mereu... prea repede apar urme de utilizare pe el.... si poate ma supar si-mi iau unul negru si gata... grrr
am un pass de 901 cu adaptor la atomizor de 510.
vreau sa zic ca incepe sa ma enerveze, parca nu-i da curent destul... nu e ca si din mega-baterie... :)
incearca cu atomizor de DSE 901
merge mai bine
explicatia e ca cel de 510 consuma mai mult curent
iar usb-ul da doar 500 mah
Primul atomizor mort,din 2 folosite simultan in 36 de zile de pufait.
R.I.P.
Joye 510 rulz!
Sal'tari
M-ar interesa vreo 10 sticlute de RY4 30ml Dekang XHigh, care stie o sursa de incredere pls PM.
Si pe mine una... Nici pe vapersclub.ro nu au.
PRO TV ORA 18 !!! un documentar cu efectele devastatoare ale FUMATULUI...Recomandati si la altii [-(
!!! CAZ REAL !!!
salut,
Ce cantitate de aburi consumati pe luna si cat de mult pufaiti ?
mersi
Stiu ce-i de vazut in astfel de documentare...
Eu am trecut pe tigari electronice doar din hobby si motive financiare.
Daca cei de la tv faceau documentar despre et-uri atunci ma uitam.
Mie-mi place sa ma uit in viitor si nu la dezastrele existente.
Dezgustator precum pozele de pe pachetele de tigari "classice".
"Cei de la tv" preiau stiri unii de la altii doar dupa ce evenimentele sint deja consumate.
Sint putini care "investigheaza" cu zile inainte ce evenimente importante vor fi si merita promovate.
Altii nu le promoveaza din cauza ca astepta bani si orice stire ar putea fi considerata drept publicitara...
Deci, daca nu aduce profit, de ce sa o mai promoveze !??? :D
Astept cu nerabdare primul spot (reclama) la et-uri pe canalele romanesti.
Oare cit costa 30 secunde de publicitate !???
P.S.: Am amintit cuvintul "hobby" mai sus.
Nu as vrea ca acest cuvint sa fie interpretat si catalogat in grupul obiectelor "de lux".
Tigarile electronice (dispozitivele electronice) sint mai mult "utile" si combat "din plin" fumatul.
Medicii ar putea sa le prescrie pe reteta...
Salut tuturor.. :) :D
Folosec si eu un trabuc electronic de la Cigarti.. :rulez: si am terminat 10 cartuse pana acum... ... O:)
Acum, incerc sa gasesc e-liquid.. :D
Va rog sa imi spune-ti si mie o sursa buna de unde as putea sa iau, de unde ati luat voi.. etc.
In special unde nu platesc curierul cat face sticluta :D.
Ms anticipat.
Sunt din Sv.. acum la facutate in Iasi..
Maddoc.. incerc acum sa dau de el :D.
ms frumos. :)
nicos1968, raman dator! ;)
Trebuie, intradevar :D.
ms anticipat!
crinusandu - noi nu consumam aburi, ca nu suntem de pe Marte...
Consumam lichide care se transforma in aburi :) ... personal cam 40-60 ml de lichid pe luna, uneori sar calul (ex-fumator de 2 pachete pe zi).
Cat de mult pufai? - pufai cam de 2-3 atomizoare lunar, sau de vreo 5-6 sticle de 10 ml sau de vreo 2 sticle de 30 ml, sau de 3-4 baterii pe zi (280-380 mAh)...
Lamurit acuma?