Bravo Khan ! Ma bucur sa aud ca nu ai luat tigarea "de fite". Cu parere de rau spun ca multi carora le-am luat (cu chin) astfel de tigara electronica, au luat-o asa... ca e la moda. Nu mai zic cat de aiurea m-am simtit dupa ce am facut cadou astfel de kituri ca sa vad ca isi dau plamanii afara cu tigari normale. Dar, asta este... nu-i poti salva pe toti ;)
Oricum mi-am castigat noi prieteni... intrucat acum pot sa fumez alaturi de cei care nu suporta fumul de tigare, pe cand pe mine ca ex-fumator si actual fumator nu ma deranjeaza atat de tare. So, it's a win-win situation for me.
P.S. Aveti mare grija sa nu faceti totusi ca mine, care am reusit sa fac exces de nicotina. N-am fost la doctor, insa am avut toate simptomele unei "supradoze" de nicotina. Mi-am luat tone de sample-uri (diverse arome) si din pacate toate cu Nicotina High... si cred ca am stat cateva zile cu tigarea NON-STOP in gura. Mi-e si frica sa fac un echivalent in tigari (probabil ca in jur de 4-5 pachete pe zi)... prin urmare, lately am zis ca mai bine nu le reduc, ci reduc cantitatea de nicotina (low sau medium). Se pare ca si lucrurile bune in exces fac rau :D