Neata,
Kickback ai reusit sa renunti la cele doua tigari pe zi? Cat fumai inainte 1 pachet?
Timi
Printable View
Neata,
Kickback ai reusit sa renunti la cele doua tigari pe zi? Cat fumai inainte 1 pachet?
Timi
romancoins: eu fumez din DSE901, sau asa numita Mini. Din pacate, fiind o versiune mai veche, se vede. Mie de exp. in 2 luni mi s-au stricat 2 baterii. Bateriile tin mai putin decat la super, desi in specificatii ar trebui sa aibe ceva mai multa putere. Insa imi place cum se tine "mustiucul" si faptul ca e neagra (i love black).
dorianos: Cat despre acel plastic, la noi gasesti indivizi care vand cartuse fara acel plastic/mustiuc. Vand practic doar acel cartus de plastic ce tine buretele/lichidul. Nu-mi place ideea de a scoate cartusul actual din suportul de plastic si a introduce altul. Munca migaloasa... ca sa nu mai spun ca nu e nici prea igienic sa folosesti mult timp acelasi mustiuc. Cat despre pret, o sa razi. Daca te uiti la cei care aduc versiunea fara capac, vei observa ca vand mai scump chiar. Deh, Romania...
kickback: Jazz sau trabucul acela l-am vazut de ceva vreme pe piata (desi cu alte nume). Ideea de unica folosinta nu ma incanta deloc. Nu stiu de ce se chinuie sa se apropie de tigarea normala in loc sa creasca performantele atomizatorului si bateriei.
Monky, Si eu DSE901 am luat - sa inteleg ca varianta mea este "upgradata"?
Daca se va ridica pe masura asteptarilor si pot sa trec pe ET - prima investetie va fi intro pipa DSE601, secondata de un lichid cu LOW nicotine - ca sa pot fumega toata ziua fara sa ma intoxic cu nicotina.
Monky - cate fumuri tine verianta cu "turnat doua picaturi direct in atomizator"?
romancoins: dupa cum am spus, DSE901 este mai veche. Mai veche ca generatie si decat Super (aka RN4081). Nu exista varianta "upgradata". Culmea este ca uratenia de RN4072 (sau pen style - seamana cu un pix) care este prima versiune, tine cel mai mult ca baterie :)
Pipa, tocmai i-am dat una lui Donely... era foarte incantat de ea, dar am inteles ca s-a stricat :( Deh, dezavantajul electronicii de inalta clasa produs de Mama China. Poate ne spune totusi cum a fost.
Cat despre picaturi direct in atomizator... sau dry smoke, mi se pare pierdere de timp si de lichid. Pai ce fac, imi petrec timpul fumand si dozand picaturi, sau de fapt am treaba si fumez in acelasi timp ca sa ma pot concentra/relaxa ?
Dar totusi e-cik.co.uk nu da garantie la baterii si electronica? E "oarecum" neplacut sa zboare pe apa sambetei 50 de pounds...
Ma refeream la pipa DSE601 de pe UK - este 50 de lire, ai spus ca ai cumparat una pentru Donely si s-a defectat electronica.
Aaa, pipa nu era acelasi model... si va pleca inapoi in China. E luata din Romania, nu e problema cu banutii. Acolo ar fi fost si mai complicat cu shippingul, avand in vedere ca e cam grea si cam voluminoasa cutia. Presupun ca e vorba de atomizator sau baterie... ca altceva nu vad ce ar putea fi. Eu mai repede as lua altele... ca oricum e bine sa ai de schimb.
MonkY am si eu o intrebare : ai un furnizor si aici in Romania sau comanzi numai din U.K. ? cand spun furnizor ma refer la o persoana care sa practice preturi rezonabile, adica sa n-aiba adausuri de 100 % cum au magazinele online din Romanica
romancoins : Maine se fac 14 zile de cand ''o aburesc''.In tot acest timp am fumat numai cate 2 tigari clasice pe zi (una dimineata una seara) , dar s-a format mai mult un fel de tic.Sincer , as putea renunta si la ele destul de usor , dar cateva fumuri pe zi chiar nu conteaza , e ca si cum ai sta langa unul care fumeaza.In tot acest timp am trecut ciudat de usor peste tentatia de a-mi aprinde in restul timpului o tigara.
Am fumat timp de 20 ani cam 16-18 tigari pe zi dar in acesti 20 de ani in nici o zi nu am putut sa fumez numai 2 tigari.In armata am fumat si chistoace..
Am ales modelul Super eCig (ala care imita tigarea normala) pentru ca scoate cel mai mult abur (atomizorul se infileteaza direct la acumulator) si sunt multumit de ea pana acum.
Monky : Eu stiam ca Ruyan Jazz s-a lansat anul asta , in fine.Adevarul ca e urata (parca e un vibrator..) , asta din cauza bateriei bineinteles , dar mie mi se pare un lucru excelent ca e de unica folosinta si asta din cauza link-ului de mai jos:
some atomizer pictures.. close up.. - ECigScrewdriver
Cica un atomizor dupa o saptamana de folosinta (nu stiu in ce fel l-a folosit!)..
Al meu dupa 2 saptamani de folosinta nu are nici pe dracu' , totusi cred ca e un obicei bun ca dupa 2-3 luni sa schimbam atomizoarele , oricum costul se compenseaza.Sau o sa-mi comand 2-3 e-tigari si o sa le folosesc in paralel.
Si nu uita sane comunici si noua daca faci vreodata analiza la e-lichid .
Am vrut sa pun un link cu niste poze la o rezolutie imensa cu un atomizor (rezistenta) care arata infoirator (e ars ,si plin de lichid maroniu...Brrr...)
Vad ca nu ma lasa sa pun link-uri.
Cred ca mai sunt aproximativ 5-6 zile pana ajunge ET-ul meu. Intre timp am gasit de vanzare si pe un magazin online cu sediul in Oradea (orasul meu). Tare ma mananca degetele sa cumpar una de acolo pana ce o primesc pe cealalta. Dar mi-e cam frica sa nu cumpar o prostie ieftina care mi se strica in 3 zile.
Nu va uitati si voi ? Recunoasteti tipul asta de ET?
Tigara electrica
Teoretic as fi dispus sa o cumpar si pe asta, pentru ca din cate am inteles oricum e bine sa am una de rezerva. Ce-mi recomandati sa am rabdare pana vine cealalta sau sa ma bag?
Multumesc pentru ajutorul vostru.
sfatul meu e sa astepti. Din cate vad tigara aia e alt model si mi se pare pierdere de spatiu si timp sa umblii cu doua tipuri de cartuse dupa tine.
dorianos: aici in .ro am un amic care aduce direct din China. La el apelez pentru ca are mereu marfa "proaspata". Iar pentru ce nu gasesc la el, sau pentru urgente, iau din uk (maxim 7 zile).
romancoins: ai grija ca sunt atat de multe modele, si modificate/rebrenduite in asemenea hal, incat Dzeu le mai intelege. Eu am stricat un atomizator incercand un cartus de la o alta tigare. Deh, fiecare incearca sa-si scoata banutul vanzandu-si propriul brand. Si da, cum zice si Khan, e aiurea sa umbli cu 2 tipuri de cartuse. Insa cu lichid iesi mai ok.
Cum am primit zilele astea si niste extra lichid, o sa trimit la un laborator sa vedem ce iese ca ar fi in sticluta. Parca vad ca e 99% apa :D
Bineinteles ca nu mai am rabdare sa astept dupa tigarea din UK si am cumparat un super mini (cum si-a luat si monky prima oara) de pe okazii. Am luat si 10 cartuse de marlboro high - sa-mi ajunga pentru aprox.doua zile.
Problema cu care ma confrunt este penuria de eliquid - puteti careva sa-mi recomandati pe cineva care vinde la pret rezonabil eliquid? Daca da va rog mult sa-mi dati un mail, tel. sau id de okazii.
Va multumesc!
Salutare,
ma bucur ca am gasit si in .ro un forum dedicat acestei noi modalitati de a fuma. Eu fumam 2 pachete de tigari/zi pina la inceputul acestui an cind mi-am luat o ET (Super Cigarette). Pot spune ca de atunci n-am mai fumat decit citeva tigari normale, iar de o saptamina n-am mai bagat in gura decit ET. Astept si eu cu curiozitate rezultatele probelor de laborator de la Monky.
Romancoins: din cite stiu eu sunt 2 tipi mai bazati in Bucuresti: unul in cringasi si unul la victoriei. Eu de la cel de la Victoriei mi-am luat atit tigara cit si cartuse. De la tipul din Cringasi am luat eliquid cu 50 ron sticluta de 15 ml. La asta preturile sunt putin mai mari dar are mai mereu pe stoc, la cel din victoriei nu prea gasesti. Daca ai nevoie de vre-un nr de tel te pot ajuta.
P.S. Mi-am comandat o ET de la Janty. Abia astept sa vad ce e de capul ei.
O seara placuta tuturor
Salve tututror,
Sunt dator cu un review - vineri am primit superul comandat din RO. Mi-am comandat si 10 cartuse high care, mi-am zis ca au sa ma tina pana luni (stiam ca luni va ajunge si juice-ul meu din UK).
Prima senzatie... un pic ciudat. In timpul inhalarii se simte bine nicotina, efectul din gat si plamani este ca la o tigara normala. Per total as aproxima ca este in proportie de 60-65% identica cu o analoaga (ca efect si feeling). Ce nu mi-a placut este cantitatea de vapor scazuta si faptul ca nu se dozeaza uniform (unele fumuri sunt mai puternice ca efect, altele mai slabe; este chiar invers ca la tigarile normale - la inceput sunt strong, la sfarsit abia se mai simt).
Am avut ghinion cu cartusele - au fost cam uscate - nu am reusit sa trag mai mult de 35 de fumuri dintr-un cartus. In prima zi s-au dus 5 cartuse impreuna cu vre-o 7 tigari normale. A doua 5 cartuse cu 5 tigari normale. Am fumat tigari normale din cauza cartuselor care imi erau rationalizate - daca as fi avut juice de rezerva in primele doua zile cred ca as fi fumat mult mai putine analoage.
In ziua a treia am primit juiceul xhigh de 24 mg si tigarea super. Legat de ET-ul mini - sunt perfect de acord cu smoky, este foarte usor de fumat in comparatie cu super - dar se pare ca este mai prost gandit si se strica mai usor.
Am comandat lichidul de 24 mg (concentratie X-HIGH) gandindu-ma ca imi va fi mai usor sa ma las de analoage. Este mai usor, dorinta de analoage s-a diminuat foarte mult, dar ca orice lucru bun are si dezavantaje. Fumul este prea puternic si intepator, nu pot trage mai mult de 4-5 fumuri fara sa fac pauza - ma voi duce azi la o farmacie sa cumpar glicerina lichida ca sa diluez solutia. APROPO A MAI INCERCAT CINEVA DILUAREA CU GLICERINA? Sincer prefer o solutie mai slaba de 16-18 mg din care pot pufai mai mult fara disconfort.
Curiozitatea moare ultima - asa ca fumat o jumatate de tigara normala azi - acum mi se pare ca are un gust neplacut si nu am aceiasi satisfactie ca si cu ET. Lipsa de satisfactie este generata de faptul ca ET este un mijloc mult mai usor dpdv al asimilarii nicotinei - cu 4 fumuri din juiceul de 24mg am acumulat nicotina cat dintr-o tigara normala (sau cel putin asa estimez eu).
Ce nu-mi place ... dimineata prima e-tigara la cafea parca nu are gust si lipseste ceva... dupa 2,3 etigari ma obisnuiesc. Per total sunt foarte bucuros ca renunt la analoage, dar raman in speranta ca in viitorul apropiat vor aparea etigari mai performante dpdv al dozarii vaporului, aromei, etc...
Monky - iti multumesc pentru threadul acesta, ideiile de aici au contribuit foarte mult la decizia mea de a incerca et-ul.
Timi
romancoins: stai linistit, ca incet incet iti va substitui si tigarea de la cafea. Ba din contra, cu anumite arome, da chiar mai bine. Nu inteleg insa de ce Dzeu ai cumparat X-HIGH. Oficial, nu exista mai mult de High, insa nebunii aia din US si UK au scos si X si XX, ceea ce mie mi se pare un pic exagerat. Bine, daca fumezi echivalentul a 10 tigari pe zi, n-ar trebui sa ai probleme... insa daca stai ca mine toata ziua cu ET in gura (vai, cum suna), e crima, nu altceva.
Nu am incercat diluarea... sa fiu sincer, nici nu am incercat sa ma ating de solutiile oficiale (gen combinarea de alt elichid, sau adaugarea de nicotina, sau mai stiu eu incercarea de a pufai si altceva decat lichidul respectiv). Nu de alta, dar totusi tin la plamanii mei si nu as vrea sa incerc pe mine diverse experimente. Astazi duc si o sticluta la laborator sa vedem ce rezultate primim :)
Monky, sa stii ca regret alegerea mea. Eu am fost fumator de aprox. 30 de lightsuri pe zi. Deci si mie imi place sa pufai mult... Faza cu glicerina am citit-o pe un forum usa - se pare ca functioneaza perfect. La o adica lichidul pe care il fumam noi este din PG sau NPG. Npg-ul este defapt glicerina lichida pura. Din cate am citit la americani - se pare ca foarte multi practica "tehnica" asta.
Mi-am comadat un juice de 14mg (mediu) cu gust de trabuc din UK - dar pana ajunge as vrea sa mai folosesc lichidul pe care il am.
Oricum daca gasesc glicerina revin cu amanunte. Pe termen lung ar fi o investitie buna.... as putea lua lichid xxhigh de 36mg sa-l diluez cu glicerina in proportie de 1 la 1 si sa obtin o cantitate dubla la o concentratie de 18mg. Totusi nu inteleg de ce 15 mililitri de LOW are acelasi pret cu 15 mililitri de HIGH sau XXHIGH.
Timi
Zis si facut. Am intrat in prima farmacie si am cerut glicerina lichida pura. S-a uitat farmacista un pic chioras la mine si mi-a spus ca se vinde doar baroxata si nu in stare pura. M-a intrebat pentru ce am nevoie de ea... am fost pe faza si i-am spus ca pentru ceva preparat cosmetic al sotiei... s-a rezolvat, am luat 20 de grame de glicerina farmaceutica cu 1.35 RON :)) Si iaca asa din aprox 13 ml de lichid de 24 mk nic mi-am facut mi-am facut aprox. 20 ml de 16 mg. Este excelenta - gustul este aproape neschimbat dar in schimb am mai multi vapori. Nu zic ca voi face treaba asta tot timpul, desi financiar iesi mult mai ieftin... totusi parca mi-e frica sa nu pateasca ceva atomizatorul. Oricum sunt bun de cobai ;)
Timi
Revin si eu cu informatii noi legate de noua mea tigara de la Janty. E mult superioara celei de pina acum (super cigarette). Fumul e mult mai consistent, simti intr-adevar altceva cind tragi din ea. Singura problema e ca se duce destul de repede cartusul ( cam 35-40 de fumuri). Si aromele primite par destul de bune. Cred ca in viitorul apropiat am sa mai comand inca un atomizor de la ei si citeva cutii de cartuse.
O seara placuta tututror
Salutare tuturor!Am facut experimente cu glicerina din farmacie(boraxata).Dupa prima spalare a atomizorului cu jet de apa(nu incercati fara instructiuni),acesta s-a ars.Pe rezistenta se depusese acel "borax" ars.Eu am renuntat la glicerina boraxata(poate fi si toxica),inca mai caut glicerina vegetala(alimentara),dar nu gasesc decat en-gros.Va rog,daca stie cineva de la cine pot cumpara urgent 15ml e-liquid regular-high,il rog sa-mi dea un indiciu.Multumiri anticipate.Numai bine,tuturor!