glumesti ? :-/ eu sint la al doilea set Super Cigarette, care sa fim seriosi pe linga DSE x01 sint pocnitori si tot am tinut primul set aprox. 6 luni in conditiile in care acumulatorii (amindoi) au fost incarcati zilnic.
Printable View
glumesti ? :-/ eu sint la al doilea set Super Cigarette, care sa fim seriosi pe linga DSE x01 sint pocnitori si tot am tinut primul set aprox. 6 luni in conditiile in care acumulatorii (amindoi) au fost incarcati zilnic.
Prima tigara electronica a fost inventata de Ruyan - era modelul penstyle (pixul :) - se numeste V8 la ei. Nu ei au inventat modelele mai mici.
Modelul DSE901 a fost inventat si fabricat pentru prima oara de Sailebao. Ulterior au aparut alte variatii de la alti producatori - unele bune altele ba.
Se pare ca viata mea este ca un "vis erotic". Folosesc o baterie originala din martie - pe cealalta am scimbat-o de curand. Deci pe mine chiar m-au tinut 4-5 luni. Dar fiecare cu "visele" lui :)
Timi
Nu glumesc deloc.
Setul DSE 901 avea ambalaj alb cu albastru cu un omulet care fumeaza, cu cercuri albe de vapori pe el.
Setul DSE 801 - cutie maronie cu magneti de la Royal Smokers.
DSE 901 - 1 atomizor + 1 baterie kaput in 1 luna
DSE 801 - 2 atomizoare + 1 baterie moarte in 1 luna (marca Royal Smokers)
Am eu ghinion.. nu stiu.
Precizez ca toate piesele folosite sunt stantate SLB pe atomizor si pe baterii
romancoins - sper ca s-a lamurit treaba.. tu esti din Oradea..eu sunt din Bucuresti..
sper ca nu iti inchipui ca am ceva personal cu tine.
Intrebare: am observat undeva ca modelul dse901 este "invechit" si a fost inlocuit cu ceva "mai nou" adica RN4081. Cel cu capacel. Este mai bun ca dse901? Cine sustine?
romancoins, am sa comand de la tine de pe site. am deja un user pe mailul shortafella la yahoo
cat despre oradea; si eu sunt din oradea, dar locuiesc in buc.
later edit: de unde cumpar cartuse reincarcabile(pe vapori nu gasesc) plus atomizatoare plus baterie pentru 901 black comercializata pe vapori.ro?
Cum ramine cu RN4081 ? Tigarile alea "Platinium" sint de fabricatie cehoslovaca, lichidul si cartusele lui sint delicioase. Comercializat de o firma cu produse promovate la TV. Ce stiti despre ele ca sediul lor e in Oradea ? Au cehii fabrici ?
La categoria super cigarette ma inscriu si eu in categoria celor care huiduiesc modelul. Motive: cartuse mici (vata putina dispusa aiurea) ; atomizor-autonomie : primul s-a prajit in 2 ore jumate, rezerva al2lea in ziua urmatoare,; baterii amandoua arse la nici 3 ore diferenta o data cu cel de al2lea atomizor.
Asta dupa ce s-a dus pe apa sambetei primul e-cig, o copie a clonei super cigarette, care se gaseste sub denumire " tigara electronica la cel mai mic pret". Totusi "clona" m-a tinut o saptamana (I guess I wass damn lucky)
Atomizoarele , din ce am reusit sa le testez, le ai dupa cum le intreti chiar daca tragi cu pofta mai mult de 5 secunde, sa scoti ca in filmulete "tons and tons of vapour" :))
Happy vaping to all!
In sfarsit mi-a venit marfa.
1 x DURA-C plus 3 atomizoare si 2 baterii rezerva
1 x Janty Stick
Multe lichide: Wicked de 36mg ( unflavored ), Johnson Creek, arome etc.
Parca fumez cu totul altceva acum. Urmeaza experimentele cu lichidele si cu aromele. Pana acum cel mai tare mi se pare combinatia cu aroma de cafea.
Interesant e-lichidul Ecopure. Face o gramada de vapori si nu trebuie sa mai chinui atat atomizorul si bateria. Sa vad cum o sa ma simt de la el. Si aroma e ok.(regular si rich). Place la mine...mai vedem.;)
mie mi se pare ca nu are aroma. Face "fum" bine, ii simti taria in gat dar nu simt nici o aroma. Parca e un pic cam sec asa.
Glicerina estompeaza aromele. Propilen glicolul intensifica aromele.
Ca sa faca un lichid aromat le-ar trebui 10-20% aroma in ecopure iar aromele sunt cel mai scump ingredient.
La lichidele pe baza de PG se pune maxim 3% aroma. Daca au pastrat proportia la Ecopure atunci se explica aroma extrem de subtila.
O rugaminte la administratorii acestui forum.
Se poate sa beneficiem de un topic separat ? Este mult prea multa informatie intr-un singur thread si deja si functia search devina ineficienta. Pe nici un forum din romania nu exista atata informatie ca aici si nu se discuta asa mult despre tigarea electronica asa cum se dicuta aici.
Eventual se poate face si un pool ca sa vedeti cati useri doresc acest lucru.
Daca te deranjeaza ca noi vrem sa ajungem la pagina 1000 intr-un stil compact iti recomand un alt forum special divizat in mai multe subtopice:
Clubul Janty (vezi ca nu-i prea place detectorului meu malware pagina) Janty Club.com • Index page
un link interesant pentru cei care vor sa faca combinatii de lichide.
eJuice Recipe Calculator - calculator de mixuri si tarii ;)
Pot baga in PG si arome de cozonaci ?
Credeam ca scopul acestui subiect este sa adunam cat mai multe informatii si sa le impartasim altora nu sa facem un carnat de 1000 de pagini. Mie unul imi place ordinea si acesta este motivul propunerii mele. Daca tot imi recomanzi un alt forum macar recomanda ceva bun gen www.e-cigarette-forum.com ( pe care nu oricum il vizitez zilnic ).
Bine, atunci sa votam. Cine a citit totul de la inceput stie si de pericolul de a fi inchis situl pentru neplata. Unii s-au oferit sa doneze, altii sa aduca numai lichide bune. Daca avem si pretentii la offtopicul nostru... Oricum in acest topic se vorbeste doar despre dispozitivul de aburit si lichidul aferent. In cite sa-l impartim ? In functie de fabricanti, sa facem "bisericutze" ? Scrie-ne tu cum ar trebui sa arate in viziunea ta, eu sint limitat la propunere, poate ai mai multe idei de dezvoltare a acestui thread.
Avand in vedere ca acest site nu are specific 100% legat de tigara electronica nu ai ce sa ceri de la el.
Sa zicem mersi ca avem unde sa discutam si sa facem schimburi de experienta si idei.
Un mic up-date.
Testele facute:
Filtre pt. DSE801 (incarcare de jos in sus cu seringa la toate 3).
1 - Filtru "original" gol - incarcare 1.2 ml la prima mina, fum acru dupa 4-5-6 fumuri trase(in functie de cartus, nu e obligatoriu, unele au gust nasol..unele nu, dupa noroc.)
2 - Filtru lipton tea pyramid - incarcare cam 1 ml, fum acru dupa 12-14 fumuri trase (test cu 1 singur filtru)
3 - filtru refacut cu fluval alb - incarcare cu 1.2 ml, am ajuns la 25 de fumuri..pina acuma nimic nasol.
precizez ca la filtrul original cantitatea de aburi la originale se cam duce dupa acele 4-5 fumuri... nu se mai transporta lichidul catre atomizor asa de bine.
la filtrul de ceai..aceeasi chestie.. dupa acele 12-14 fumuri scade cantitatea de aburi...
la fluval cantitatea de aburi e constanta :)
Se pare ca in cazul meu (DSE801) fluval-ul e castigator.