Am spus ca testez momentan, lasa-mi cateva zile sa ma asigur ca e totul ok si nu va invat prostii!
Daca imi cresc pene? ;)
Daca e totul ok va spun.
PS: e foarte simpla metoda
Printable View
vladtheodor - să ştii că şi eu am căşunat pe capul lui MadDoc să-mi zică ce şi cum.
Crezi că lucrez la vreun ziar?
Eu sunt şomer şi mă ocup de IT �n timpul liber pe care-l am.
E chestia că suntem la �nceput de drum şi e curiozitatea sau teama să nu facem vreo greşeală inutilă.
Prefer să �ntreb pe cineva care ştie decat să ajung la spital.
Bagă mare, doctore.
Să ne zici primele impresii.
Eu sunt de la FDA..
Sunt undercover :))
Ia baga un ochi aici - yoshy262 - C?utare Google
sau aici - .. :: titrari.ro :: .. :: subtitrari.ro :: ..
Ma scuz atunci la tine Daniella! Adevarul e ca ieri radiorile si unele televiziuni au declansat o panica generala nefondata, ca si cind tigarile electronice ar produce sida. Au restalmacit si tras de par comunicatul fda de parca ar fi un nou virus. N-am deschis televizorul sau radioul dar mi-au zis rudele la telefon ca "uite ce fac tigarile astea, au zis si la radio!". Rude care pina acum ma incurajau sa fumez mai sanatos erau panicate de tot. Asa cum e moda si cu "e-urile"... Ce sa zic eu de elichidele americane sau alte zeci de diverse produse alimentare sau non-alimentare in care se gaseste cite ceva nou !? SE GASESTE! Si Arhimede a gasit ceva. Nu inseamna ca trebuie sa renuntam de tot ci sa catalogam situatia si in functie de gravitate sa remediem si sa imbunatatim situatia. Ce este de eliminat sa eliminam sau inlocuim. M-am nascut cu gura si pot vorbi dar nu inseamna ca trebuie sa conversez 24/24 doar sa iasa ceva prin ea. Asa cum converseaza majoritatea persoanelor, doar sa "se afle in treaba". E-uri: arome si conservanti alimentari foarte foarte foarte toxici!!! Mai aveti o luna si dati coltzu'! :D
Macar daca jurnalistii ar scrie ceva bun despre aceste etigari, despre ele se aude numai cind "e de rau"... Nici cei de la help-eu nu le promoveaza cu toate ca unele e-lichide sint ok. Iar dispozitivele "hardware" sint 100% inventia secolului.
Voi nu stiti vorba aia romaneasca:
Ursul trece, cainii latra.
Sa ma bati zilnic cu parul si nu as mai trece inapoi pe tigara analog.
Azi am observat ca mi s-au albit dintii :D
Am sa pun poza facuta acum 3 sapt. si poza facuta azi maine sa vedeti diferenta.
Folosesc periaj normal + pasta de dinti Smokers din Cora la 6 lei tubul si deja se vede diferenta.
Maine am intalnire de afaceri la Bat (British American Tobacco)...
Ghiciti cu ce o sa ma duc in gura.... :D
NEEE.. ati gresit.. nu e aia ca nu-s pe invers.. :))
O sa fie ET-ul
Morcovii de Olanda sint mai sanatoshi :D
*De fapt eu am fost "undercover" si pina acuma am strins date importante si detalii..
Am fost spion trimis in "liniile inamice" si maine ma duc sa "vars tot" la comandatura ca sa stie cum sa poata distruge inamicul nevazut.
Sper sa nu primesc pedeapsa capitala pentru fraternizarea cu inamicul dar am facut-o pentru binele companiei :))
* - postul de mai sus e un pamflet, luati-l ca atare
Shi noi credeam pina acum ca esti de la JTI... Sau jurnalist
Salut la toata lumea. Va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi. M-am lasat de fumat de ceva timp dar tot ma tenteaza din cand in cand. Si vreau sa achizitionez o tigara electronica care sa ma satisfaca 5 minute pe zi exact in momentele mai delicate :) . As vrea sa va intreb de unde imi recomandati sa cumpar? Ce tip de tigara imi recomandati (vreau una rezistenta in primul rand si sa imite bineinteles tigara normala)? Daca iau cartuse cu nicotina 0 efectul de inhalare este acelasi ca la tigara normala, sau taria tigarilor e data de nicotina? Astept cu nerabdare raspunsurile voastre. Va multumesc.
Multumesc de mesaj, ti-am trimis si eu un pm. As vrea totusi parerea si altor persoane, va multumesc anticipat.
Taria vaporilor este data de nicotina si de acolo si saturatia sau calmarea nervului responsabil intoxicari cu nicotina
Faptul ca fumezi cu 0 nicotine, nu te ajuta cu nimic, decat sa fumezi 0 nicotine si sa cumperi pt asta un kitt ET, mai bine stai deasupra unei oale cu apa clocotita. E o prostie sa crezi ca ET-ul te ajuta sa renunti la fumat.
Sfatul meu, daca tot vrei sa te lasi de fumat *asta presupune sa renunti la tot ce inseamna acest viciu, Nicotina, tinerea si ducerea tigarii la gura (pt ca si asta formeaza un reflex de care te scapi greu), uita de tot ce inseamna tigari, ascunde-le, stai departe de ele.
Dar daca vrei sa fumezi totusi, mai sanatos. Achizitioneaza un ET, care vrei tu.
P.S. Daca te tot gandesti la placerea fumatului, nu ai sa te lasi de ele niciodata
Sunt de acord cu cele spuse mai sus.
In caz ca esti hotarat sa vezi daca tine minunea"e-cig", te pot sfatui ca la orice kit pe care i-l poti cumpara, sa iei si un atomizor de rezerva.( dar fereste-te de preturile foarte mari sau ofetele mult prea tentante; in acest thread vei observa ca sunt disvutii despre ce si cum si poti sa te hotaresti)
De asemenea la inceput foloseste un lichid cu o concentratie mai mare de nicotina, ca tranzitia de la tigarile normale la e-cig sa fie mai usoara, corpul fiind obisnuit cu multe alte impuritati, dar pe parcurs iti vei satisface"poftele" si cu un grad mai mic de nicotina :)
Acesta este sfatul meu, nu te incurajez, dar povestesc din propia experienta.
Happy Vaping 2 all of us! :D
E cineva din Bucuresti care-mi poate modifica adaptorul/incarcatorul (din priza normala 220 cu iesire usb) eventual altceva artizanal sa fie mai mare de un amper? Am incercat si varianta cu mai multe adaptoare chiar incarcator de bricheta auto dar tot mic voltajul. Dupa cum am scris mai devreme passthrough-ul acela (dse901) scoate abur ok doar la pc sau laptop. Sa-l fac sa mearga si la priza normala. Ce am eu acum e limitat la 300 miliamperi si scoate abur doar sa pufai... Si un pret total va rog!