Sa-l stapanesti sanatos - e foarte aratos.
Printable View
Sa-l stapanesti sanatos - e foarte aratos.
Merci. Mi-a placut de cand l-au anuntat. Ca si design/constructie e super misto.
Un pic dezamagit de rezolutie. La cat de laudat era prin review-uri ca 400x400 e printre cele mai mari rezolutii si ca ce crisp se vede...Mie nu mi se pare asa.
Un plus e ca odata cu noul update poti vorbi de pe ceas. Are si speaker si microfon care initial nu erau functionale pe partea asta.
- Nike Stefan Janoski Max, de pe olx. (aprox 300 lei)
- Baterie externa Samsung EB-PA500U 5200 mAh Rose Gold - 69 lei, de la PCGarage (arata extrem de bine)
Cele două figurine au fost achiziționate de la (prin*) mangashop.ro şi au costat 230 lei.
Rucsacul Asus Argo Black (15.6 inch) a costat 60 lei, tot de la pcgarage.
ELEMENT Crushed Quadrant 7.75 Complete , OLX
Portofel Solier - emag.ro - 69.99RON
Mi-a trebuit un portofel in care intra talonul masinii, si are incaperi destule pestru carduri si buletin.
Timex-ul (de mult pandeam modelul) de pe elefant.ro, tot a fost la pret bun zilele astea :)
Celalalt, primit cadou de la un coleg, old one dar fain rau (cureaua din piele facuta personal, la munci :D).
Tot Timex, primit vineri cadou. Are si lumina :)
UD Bellus :d
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...f750e35b5a.jpg
Sent from my m8 using Tapatalk
30£ toate 4 ?@-)/:)
Da, toate. Conditia lor e excelenta. Valoarea depaseste lejer 30£. Am avut noroc☺
Din UK, 5 £ Attachment 265994
Attachment 265995
+4 drinks coasters
Sent from Xbox Dashboard
După lungi așteptări (precomandă pe 22 februarie, ajuns abia astăzi...):Toate de la Orange.
- Samsung Galaxy S7 edge Gold Platinum
- Gear VR (cadou precomandă)
- Samsung Clear Cover
es7edgi
Pai ce? Numai voi sa va luati tot felul de sosoni?
Adaptor Mini DisplayPort-VGA - 69.9 lei, de la Flanco (m-am zgârcit să dau ~170 lei pe cel oficial Apple)
la ce o sa-l folosesti?
Pai mai bine-l căutai pe Olx, pe cel oficial (asta nu înseamnă că asta nu e ok) :)
am nevoie mâine de el la facultate, deci nu prea aveam cum să aștept. eu sunt mulțumit, mai ales că e negru.. știu prea bine în ce hal se îngălbenesc cablurile marca Apple (sau poate sunt eu mai murdar)
le: parcă îmi pare puțin rău. se găseau pe olx cu 50 lei originale și sigilate.
Am de 3 ani un fake al adaptorului ala si pentru cel putin 2 ani l-am folosit zilnic la prezentari si conectandu-l la diverse proiectoare in timpul acelor prezentari. Eu zic ca pretul celui oficial e o gluma si bine ca n-ai dat bani pe el.