Dupa lungi cautari, am reusit sa gasesc un disc drive la un pret rezonabil.
Printable View
Dupa lungi cautari, am reusit sa gasesc un disc drive la un pret rezonabil.
Dupa o luna de asteptat precomanda la emag, a sosit in sfarsit. Diseară ii dau cheie. Sper sa ma impac cu el, ca tare vreau sa renunt la Windows pentru munca... Attachment 303567Attachment 303568
Un nou set de postere metalice Displate pentru ca am peretii goi dupa renovare :) Toate 6 din universul Souls.
Un video clar aici :
http://www.youtube.com/shorts/09eToxpyx9U
Pacat ca inca nu fac livrari in Romania.
A venit momentul sa fac si eu pasul de la Macbook Pro 2016 13" cu Touch Bar (you will be missed :-S) la Macbook Pro M4 16GB RAM si 500GB.
Dupa 3 zile de certuri cu eMag (care efectiv mi-au pierdut coletul dar ei tot dadeau asigurari ca "vine maine" si urgentam livrarea, desi nu lucra nimeni in sediul curierului care sa urgenteze) si 3 reclamatii la ANPC din care sper sa-si ia cel putin o amenda, mi-a ajuns coletul si...este ceva incredibil.
Diferenta de putere in orice este senzationala, iar display-ul asta...l-am verificat azi noapte in bezna cu o gramada de teste - efectiv imi este greu sa spun ca nu este OLED =D> efectiv ceva senzational ;;)
Desigur sunt si lucruri care nu-mi plac si cu care ma voi obisnui intr-un final - cum ziceam de Touch Bar care mi se parea genial si ceva folosit absolut zilnic, iar acum am trecut la niste butoane cu functii presetate, din care 6 sau 7 sunt inutile pentru mine si mi-ar fi placut ceva configurabil.
Temu : 1. Case Switch 2 - 44ron
2. 2x Folie sticla Switch 2 - 22ron
3. Oganizator under desk, foarte bine construit, 68ron (cu reducerea 33ron)
etc.
Diverse de pe Amazon.
Eu am zis sa ma pregatesc de caderi de curent, ca ultima oara m-au rupt...
Anker Solix C1000X - 1kWh
Anker Solix C300X - 288Wh
Makita 4x 18V - teoretic aprox 400Wh (in realitate, aproape 300Wh)
Scuza-ma te rog, nu am observat postarea. De aici l-am luat: Makita DCL286FZ Cordless Vacuum Cleaner 18 V with Cyclone Unit (without Battery, without Charger). Vezi ca exista si varianta complet neagra, si exista si varianta non-cyclonic (daca preferi asa - ai colector de praf mult mai mare, dar eu zic ca jucaria aceea ciclonica face toti banii). E cel mai silentios si mai puternic aspirator al lor de mana (varianta de 40V e cam tot pe acolo).
FINAL FANTASY XIV Meister Quality Figure - Omega