Penibil,penibil eagle,dar gusturile nu se discută,right ? Adică fiecare cu ce-i place.
Printable View
Penibil,penibil eagle,dar gusturile nu se discută,right ? Adică fiecare cu ce-i place.
E deschis sambata la posta (vreau sa ridic un colet) ?
Cel mai probabil nu. In Sibiu sambata si duminica posta este inchisa :P
Nu am nicio treaba cu cei care se uita la wrestilng, dar nu stiu ce poate sa fie atat de distractiv atunci cand sti ca meciurile sunt jucate de dinainte si cateodata ii mai si vezi cum isi vorbesc unul altuia in ring inaintea executarii unei ''manevre''. :P
Help: Azi mi'a venit laptopu` din garantie (Acer). Acestia au spus ca a fost arsa placa de baza si ca mi'au inlocuit'o. Toate bune si frumoase pana cand i dau drumu la laptop. Chiar la inceput primesc un mesaj care imi spune ceva de genu ''your windows is not genuine... bla bla'' adica windows'ul meu nu este original. M'am speriat cand am vazut acel mesaj deoarece atunci cand mi'am cumparat jucaria, am luat'o cu windows'ul pre-instalat...]
Stie cineva de la ce s'ar fi putut intampla acest lucru?
Pe mine ma enerveaza cei de 6-7 ani care se uita acum la wrestling cum ma uitam eu la Viata cu Louie...
:-B - mica mea colecție :-B
...mă rog, �ncă n-au ajuns toți :-SS
Cei red-cyan sunt ''cei mai the best'' :))!
Daca trebuie sa-l ridici de la OP 8 da ;)
Oficii postale - Posta Romana
Fake. Se vede cum mingea ia initial alta traiectorie.
Prea multa liniste!:-S
are o treiactorie
Ronnan face colecţie din orice. :))
Why do we love God?
Because of this little things that He gave us :x
Mai mult ca sigur sunt in urma cu stirile dar cum de a luat formulatube ban ? oO
User formulatube nu avem pe forum... dar cred ca un simplu search despre userul FormableTube te-ar fi dus aici: http://www.consolegames.ro/forum/f83...tml#post629446