Bagi cancer acum
Printable View
Bagi cancer acum
Fosta-mea ca nu stiu exact daca vrea sau nu sa ne inmpacam! PLM :-SS[-O< sper sa zici da!
Why?! Trebuie sa ai mai multa incredere in tine, dafuq. Nu vrea?! GOOD. Ea pierde. Ce-i cu milogeala si cu ruga sa vrea. EA ar trebui sa se roage de tine, nu invers.
PS: femeia miroase frica, si profita de ea; e un fenomen numit "sub papuc".
@dant3 şi pepsi nu e cancer?:))
@malach hamavet întreab-o. n-ai nimic de pierdut, iar dacă nu vrea, are balta peşte.
Ma refer la acel indulcitor pacatos, daca tot bei cola mai bine bei cola normala, nu light sau zero
O shawarma mare cu de toate, si un pepsi light ca sunt la regim!
fără picant!
Cam asa ceva :evil:
Merci, dar la mine nu merge asa... cand renunt trebuie sa renunt complet. Asa am reusit si cu fumatul, fara plasturi, fara gume, fara pastile sau alte nebunii. De maine n-o mai fac si aia a fost. :evil:
Nu inteleg ce e asa greu in a renunta la cola, pe multa lume aud. N-am mai băut o cola de o luna cred, si nu-i simt nevoia :-??
@eagle-eye
tu nu eşti addicted. ia bea tu 3-4l/zi timp de 1 lună şi încearcă să renunţi după.
Am baut eu timp de vreo 10 ani in fiecare zi, eram kinder si lucra tata la Coca Cola, primea 5 navete de Cola pe luna, am reusit sa renunț in urma cu vreo 4 ani, voința de fier mișcă munții din loc ;)
Wut, cum poate cineva sa bea 3-4L pe zi?! Eu nu beau 1L de apa pe zi, da' pai 4 de Cola :))
@eagle-eye
când eşti mic nu intră atât :))
@dant3
ce copilărie frumoasă ai avut.
am şi eu un prieten a cărui mamă a lucrat la pepsi. acum are diabet.
Sweet story.
Si eu aveam o colega a carei mama lucra la cola. Mereu imi aducea chestii cos' she had a crush on me. Oh, sweet childhood...
Ba, dar toata lumea cunoaste pe cineva care a lucrat la cola? :)) Si eu aveam un prieten bulgar a carui mama lucra la coca cola, bea 2-3l pe zi, si constant incerca sa-si bata recordul de 72 de ore fara somn. :))
Revenind la dependenta de cola, nu e imposibil deloc sa te lasi, doar ca pentru mine a fost mai usor sa ma las de altele (inclusiv de ce zicea nenea ala rockstar mai sus) decat imi e sa ma las de bautura asta satanica. :|
ASTA ma enerveaza...
Discriminare pozitivă, şi prin US au fost nişte scandaluri că primeau puncte în plus doar pt. că erau Afro.